Sport
notix pixel id

Nicolae Stanciu a găsit explicația pentru remiza cu Islanda: „Nu am fost suficienți de buni”

Mijlocașul Nicolae Stanciu crede că România nu mai are șanse să termine pe locul 2 în Grupa J de calificare la CM 2022, pentru că naționala nu s-a ridicat la miza meciului cu Islanda.
12.11.2021 | 00:55
Nicolae Stanciu a găsit explicația pentru remiza cu Islanda: „Nu am fost suficienți de buni”
Nicolae Stanciu și-a luat gândul de la locul 2
ADVERTISEMENT

La finalul partidei cu Islanda, încheiat cu scorul de 0-0, rezultat care compromite șansele tricolorilor de a prinde locul 2, mijlocașul Nicolae Stanciu era dezamăgit.

Nicolae Stanciu crede că România nu a meritat să câștige cu Islanda

Nu cred că vreunul dintre noi poate să explice în cuvinte ceea ce simțim în momentul de față. Dacă nu am reușit să câștigăm în această seară, înseamnă că nu am meritat s-o facem.

Nu cred că ne-am ridicat la miza acestei partide, din păcate. Vreau să le cerem scuze celor de acasă și celor care au văzut acest meci, pentru că nu am putut să le facem o bucurie”, au fost primele declarații ale jucătorului echipei cehe Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

Calificarea s-a pierdut în fața Islandei, consideră Nicolae Stanciu

În ceea ce privește clasarea pe locul 2 în Grupa J, care ar permite primei reprezentative să joace barajul de accedere la Campionatul Mondial din 2022, organizat în Qatar, Stanciu este de părere că șansele sunt infime.

Mai e un meci de jucat, vom merge în Liechtenstein să câștigăm. Dacă nu vom reuși să fim pe locul doi, cu siguranță calificarea s-a pierdut astăzi, pentru că depindeam doar de noi și nu am reușit să câștigăm”, a spus jucătorul.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu susține că tricolorii nu au evoluat sub presiune

Nicolae Stanciu nu a căutat vinovați după meciul cu Islanda, dar este de părere că prima reprezentativă nu a avut un joc bun colectiv.

Nu a fost presiune, nu ne-a interesat, nu ne-am uitat să vedem cât e scorul acolo. Depindeam doar de noi, ne-am antrenat bine. Din păcate, cum am zis, nu am făcut un joc bun ca echipă și asta ne-a costat.

ADVERTISEMENT

Se pare că în aceste meciuri poate nu suntem suficienți de buni, habar n-am. La fel s-a întâmplat și în Islanda, când am pierdut barajul pentru EURO, acum iar la un meci decisiv, nu am reușit să câștigăm și să depindem doar de noi.

A vorbit Mister, nu pot să zic ce s-a vorbit în vestiar. A vorbit de meci, mai avem meciul de duminică și după vom vedea cum va fi”, a mai spus Stanciu.

ADVERTISEMENT

Naționala României a ajuns la mâna Islandei

În urma rezultatelor din această seară (România – Islanda 0-0 și Armenia – Macedonia de Nord 0-5), Macedonia de Nord are un avans de un punct în clasament și joacă în ultima etapă pe teren propriu cu Islanda.

În cazul unei victorii, ea va termina grupa pe locul 2, indiferent de rezultatul pe care România îl va înregistra în Liechtenstein. Pentru a mai prinde poziția secundă, „tricolorii” trebuie să câștige în ultima etapă, dar au nevoie și ca macedonenii să se împiedice în fața islandezilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik