Fotbal international

Nicolae Stanciu a vorbit după transferul la Al Ahli: „Sunt trist că am plecat. A fost o decizie grea pentru mine”

31.01.2019 | 22:40
Nicolae Stanciu a vorbit dupa transferul la Al Ahli Sunt trist ca am plecat A fost o decizie grea pentru mine

Nicolae Stanciu a fost transferat de la Sparta Praga la Al Ahli în schimbul a zece milioane de euro. Mutarea celui mai valoros jucător român în Arabia Saudită a luat prin surprindere lumea fotbalului.

Prima reacție oficială a lui Stanciu a venit prin intermediul celor de la Sparta Praga, conducerea clubului rugându-l pe fostul jucător să le transmită un mesaj fanilor.

Nicolae Stanciu a vorbit după transferul la Al Ahli

“Am fost foarte fericit să pot juca în fața voastră! Veți rămâne mereu în inima mea! Sunt trist că a trebuit să plec, a fost o decizie foarte grea pentru mine! Sper că Sparta va câștiga Cupa în acest an, iar sezonul viitor va câștiga campionatul”, a spus Nicolae Stanciu prin intermediul platformei Twitter.

Stanciu, lăudat de legenda Rosicky

Tomas Rosicky, fost jucător la Arsenal și Borussia Dortmund, în prezent în conducerea Spartei Praga, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Stanciu, pe care îl consideră un exemplu de profesionalism.

„Nicu Stanciu este un jucător grozav și un exemplu de profesionalism. Îi mulțumim pentru toată munca depusă aici și îi urăm mult succes” – a spus Tomas Rosicky.

Nicolae Stanciu a făcut pasul spre fotbalul mare după trei ani glorioși la FCSB. Anderlecht l-a transferat în schimbul a 9,8 milioane de euro. Primul sezon în Belgia a fost grozav pentru Stanciu, care a câștigat titlul alături de clubul din Bruxelles.

Totuși, în următorul sezon Anderlecht și-a schimbat antrenorul, iar Stanciu a început să piardă echipa. S-a transferat la Sparta Praga, acolo unde a evoluat constant bine, dar fără performanțe notabile.

Al Ahli, ocupanta locului 3 din Arabia Saudită, l-a transferat în această iarnă, în schimbul unei sume de 10 milioane de euro.