Fotbal intern

Nicolae Stanciu a vorbit în premieră despre retragerea de la națională: ”I-am zis selecționerului că ar fi mai bine să nu mai vin”

07.10.2019 | 20:53
Nicolae Stanciu a vorbit in premiera despre retragerea de la nationala Iam zis selectionerului ca ar fi mai bine sa nu mai vin
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Nicolae Stanciu a vorbit în premieră despre intenția de a se retragere de la echipa națională a României după meciurile cu Suedia și Malta din preliminariile Campionatului European din 2020. Fotbalistul formației Slavia Praga a sosit în țară pentru a se alătura primei reprezentative în vederea întâlnirilor cu Insulele Feroe și Norvegia.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.56 este cota pentru ”gazdele nu marchează” la meciul Insulele Feroe – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a vorbit în premieră despre retragerea de la națională: ”Nu mai avea sens să mai vin din Arabia”

”Pentru mine a fost o perioadă grea atunci, în mai, când am plecat din Arabia. Credeam că voi deveni jucător liber de contract. Nu s-a întâmplat asta, chiar înainte de convocarea din luna mai ştiam de interesul celor de la Slavia şi încă o echipă. Ştiam ce se întâmplă la naţională pentru că atât eu, cât şi Mitriţă am fost criticați, cel puţin după meciul cu Suedia. Toată lumea critica selecţia, pentru că venim din campionatele din care venim”, a declarat mijlocașul Slaviei Praga.

”Am avut o discuţie pe tema asta cu domnul Contra, dar nu aveam de gând să mă retrag. E mult spus, pentru că nu sunt nici Hagi, nici Mutu, nu am făcut nimic pentru naţională. Pur şi simplu era o decizie să nu mai vin. Nu doream un meci de retragere sau chestii de genul ăsta, pentru că nu am făcut nimic, încă, pentru naţională. Pur şi simplu i-am zis că ar fi mai bine să nu mai vin la naţională, atât timp cât voi fi în Arabia”, a spus Nicolae Stanciu despre intenția de a se retrage de la națională.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu execută o lovitură liberă în meciul România – Spania din preliminariile Euro 2020

”Dacă rămâneam în Arabia nu mia veneam la națională”

”I-am zis selecționerul că mă întorc dacă voi reuşi să mă transfer, pentru că asta îmi doream. Situaţia era dificilă pentru că deja era luna iunie şi de 3 săptămâni cei din Arabia nu dădeau un răspuns la transfer şi era foarte mult stres. Asta am vorbit cu dânsul. I-am spus că dacă nu voi reuşi să mă transfer, nu ar mai avea sens să mai vin la naţională, din Arabia”, a mai spus internaționalul român.

”Că vin o dată, s-ar putea să joc bine, dar ştiu că la următorul meci toată lumea îl va critica pe dânsul. Chiar dacă dânsul m-a ajutat atunci şi m-a făcut să mă simt bine, spunând că dacă voi avea evoluţii bune acolo mă va chema, pentru mine era clar că dacă continuam în Arabia, preferam să nu mai vin ca să nu mai aibă şi dânsul probleme şi nici ca familia mea să nu mai sufere”, a încheiat Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru FANATIK în luna iunie, Cosmin Contra anunța că Nicolae Stanciu a vrut să renunțe la echipa națională a României din cauza criticilor.