Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicolae Stanciu, analizat de fostul său coleg de vestiar. ”Îl știu foarte bine! Ceda la critici! Acum are un plus față de toți!” Video exclusiv

Nicolae Stanciu a lipsit de la ultima acțiune a echipei naționale din acest, dar un fost coleg a mărturisit că în tinerețe mijlocașul nu răspundea foarte bine la critici.
21.11.2022 | 10:35
Nicolae Stanciu analizat de fostul sau coleg de vestiar Il stiu foarte bine Ceda la critici Acum are un plus fata de toti Video exclusiv
Nicolae Stanciu lipsește de la ultima acțiune a echipei naționale din acest, dar un fost coleg a mărturisit că în tinerețe mijlocașul nu răspundea foarte bine la critici. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalistul care joacă în China, la Wuhan Three Towns, nu a putut fi prezent pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, deoarece clubul nu i-a permis acest lucru, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Un fost coleg, analiză amplă despre Nicolae Stanciu

Fost coleg cu Nicolae Stanciu în urmă cu ani buni la FCSB, fundașul Florin Gardoș a dezvăluit în cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că acesta era un tip introvertit în tinerețe și nu răspundea bine la critici.

ADVERTISEMENT

”Stanciu, pe care îl știu foarte bine, are un plus vizibil față de ceilalți jucători de pe postul lui. Avantajul este că pe celelalte posturi valorile sunt atât de apropiate încât poți să chemi jucătorul care ți se pare mai în formă la momentul respectiv. Stanciu este peste media naționalei.

Este destul de introvertit ca om. Nu prea vorbea, dar când eram la Steaua era puști, avea 20-21 de ani. În schimb, era foarte serios în antrenament. Am făcut mereu comparația cu Iancu că erau cam de aceeași vârstă și foarte talentați. Iancu răspundea într-un anumit fel la critici și Stanciu în cu totul alt fel.

ADVERTISEMENT

Stanciu era genul ăla de jucător pe care trebuia să-l încurajezi, să-i spui ‘nu-i nimic, mai încearcă, mergi mai departe’. Iancu era invers, răspundea bine când era criticat și era mereu ținut sub presiune.

Pe Stanciu dacă îl criticai atunci, acum are și el o vârstă, ceda oarecum. Era genul care nu răspundea bine. Ca și coleg dacă țipai la el îi făceai o defavoare. Asta se întâmpla la 20 de ani, acum are 30 de ani și o grămadă de meciuri internaționale”, a declarat Gardoș.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adi Ilie vrea ca Stanciu să joace la națională al doilea vârf

Fostul internațional Adrian Ilie a afirmat că el l-ar folosi pe Nicolae Stanciu, jucător pe care Adrian Mutu a spus răspicat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIl-ar vrea la Rapid, ca vârf fals într-un sistem 4-4-2.

”Mihăilă și Man sunt jucători buni, dar dacă vine și Ianis, și Alibec, pe cine scoți din echipă să joace Drăguș? Noi avem o problemă de atac, cu câți jucăm? Este o așa mare diferență între acești jucători? Adică unul este la nivel de 10 și altul la 3?

ADVERTISEMENT

Unde trebuie băgat Stanciu? Cred că s-ar schimba sistemul de joc și treci la sistemul clasic 4-4-2. Joci cu Stanciu și numai joci cu Man în dreapta, joci un clasic, cu Stanciu al doilea atacant. Este foarte bun acolo în spatele atacantului.

Este un jucător de care echipa națională are nevoie și ar trebui să fie disponibil pentru toate meciurile ca antrenorul să aibă alegerile mai ușoare, adică să aibă o echipă competitiv bună să zică ‘îi am pe toți la momentul de față’ și să nu mai spună că ne lipsesc 2-3.

Tot timpul când pierdem un meci ne lipsesc jucători. Vreau să-i avem pe toți ca să nu ne mai găsim scuze. Din punctul antrenorului, ar trebui să aibă toți jucătorii disponibili, să aibă alegeri de făcut”, a spus Adi Ilie.

ADVERTISEMENT