ADVERTISEMENT
Fotbal international

Nicolae Stanciu, analizat la sânge de ziariștii cehi: „Nimeni nu s-a întrebat de ce a plecat de la Sparta”

Autor: Andrei Șchiopu | 11.04.2020 | 18:18
Nicolae Stanciu, analizat la sânge de ziariștii cehi: „Nimeni nu s-a întrebat de ce a plecat de la Sparta”
Nicolae Stanciu, în centru atenției într-un documentar despre Slavia Praga: „Nimeni nu s-a întrebat de ce a plecat de la Sparta”. Sursă foto: hepta.ro

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lotul Slaviei Praga, formație alături de care a impresionat în grupele Champions League, chiar dacă formația cehă nu s-a calificat mai departe.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, analizat la sânge de cehi

Slavia Praga a avut un sezon admirabil, motiv pentru care cehii au realizat un documentar despre echipă, în care a apărut și s-a vorbit și despre Nicolae Stanciu, mijlocașul echipei naționale.

„Nico este un băiat grozav, profesionist. El când a pierdut mulți bani când s-a întors la Praga și a semnat cu Slavia. S-a scris foarte mult despre el și s-au spus multe lucruri rele.

ADVERTISEMENT

Cei care l-au criticat nu au dreptate. Nimeni nu s-a întrebat de ce a plecat de la Sparta Praga, dar noi am aflat ce s-a întâmplat. Când ni s-a ivit posibilitatea de a-l transfera ne-am consultat cu mulți oameni care ne-au vorbit foarte frumos despre Stanciu”.

„Unul dintre cei cu care ne-am sfătuit a fost David Hovorka (n.r. fost jucător la Sparta Praga). Și el l-a lăudat pe Stanciu”, a vorbit Zdenek Houstecky, antrenorul secund al formației Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

Stanciu nu ar refuza CFR Cluj

Nicolae Stanciu a dezvăluit că l-a sfătuit pe Alexandru Chipciu să aleagă CFR Cluj în perioada de transferuri din iarnă și recunoaște că ar urma același traseu, deși a jucat trei ani la FCSB, contracandidata la titlu a formației lui Dan Petrescu în ultimele sezoane.

„Sincer, da, aș alege și eu CFR Cluj. Am vorbit și cu Alex Chipciu, dar nu cred că l-am influențat cu ceva.

ADVERTISEMENT

Atunci când mi-a cerut părerea, și eu i-am zis că aș alege CFR-ul. Sper să fie bine și să câștige din nou campionatul!”, a declarat Nicolae Stanciu.

  • 3.200.000 de euro este cota de piață a lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!