Sport

Nicolae Stanciu continuă să facă furori în China. Internaționalul român a marcat al patrulea gol pentru Wuhan, cu o super execuție din lovitură liberă. Video

Nicolae Stanciu s-a integrat repede la noua echipă, Wuhan Three Towns. A marcat al patrulea gol, cu o execuție superbă din lovitură liberă. Românul se bate la titlu în China.
30.06.2022 | 13:51
Nicolae Stanciu continua sa faca furori in China Internationalul roman a marcat al patrulea gol pentru Wuhan cu o super executie din lovitura libera Video
Nicolae Stanciu înscrie la foc automat în China. A ajuns la 4 reușite în tricoul lui Wuhan
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a făcut o alegere surprinzătoare când a semnat cu Wuhan Three Towns. Românului îi merge, însă, de minune în China. A marcat deja patru goluri în primele 7 etape de campionat.

Super execuție pentru Nicolae Stanciu

Fotbalistul de 29 de ani a ales bine atunci când a semnat cu Wuhan Three Towns. Deși transferul în China i-a închis porțile echipei naționale, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Nicolae Stanciu a devenit repede vedetă la noua lui echipă.

ADVERTISEMENT

Wuhan a plătit 4 milioane de euro celor de la Slavia Praga pentru a-și asigura serviciile internaționalului român, iar acum își freacă mâinile de bucurie.

Încă de la debut mijlocașul a impresionat prin prestația lui. Nu a avut nevoie de prea multe meciuri și au început să curgă și golurile.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii a marcat o dublă într-o victorie fără istoric 6-0 cu Guangzhou, iar în etapa de la sfârșitul săptămânii trecut a mai punctat odată în victoria 5-0 cu Hebei.

Nicolae Stanciu a făcut ”poker” cu golul marcat, azi, din nou în disputa cu Guangzhou. Reușita lui Stanciu a fost una de excepție, direct din lovitură liberă, din afara careului.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a ajuns în China împotriva voinței lui

Interesant este că internaționalul român a fost transferat de Slavia Praga, în China, oarecum peste dorința fotbalistului. Oficialii clubului din Cehia au încercat prin această mutare să-și amortizeze investiția în jucătorul român.

Oferta, de 4 milioane de euro, a fost exact ce așteptau cei de la Slavia. Ulterior, salariul oferit de asiatici l-au convins pe Stanciu să accepte provocarea.

ADVERTISEMENT

Cotat la 5,5 milioane de euro, Nicolae Stanciu se dovedește o alegere inspirată pentru Wuhan care după 6 etape, a 7-a se dispută azi, este pe locul 2 și are șanse să preia șefia clasamentului în cazul unui succes pe terenul lui Guangzhou.

Nicolae Stanciu are deja un palmares impresionat, cu 11 trofee cucerite, dintre care cinci titluri de campion. Câte două cu FCSB și Slavia Praga și unul cu Anderlecht.

ADVERTISEMENT