Fotbal international

Nicolae Stanciu crede într-un rezultat mare la Barcelona: “Este un moment bun pentru noi. Știm ce trebuie să facem pentru a câștiga”

05.11.2019 | 16:58
Nicolae Stanciu crede intrun rezultat mare la Barcelona Este un moment bun pentru noi Stim ce trebuie sa facem pentru a castiga
ADVERTISEMENT

Slavia Praga joacă la Barcelona meciul din etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor. Înaintea jocului programat marți de la ora 19:55, internaționalul român Nicolae Stanciu consideră că echipa sa are șanse să obțină o victorie pe Camp Nou, în special după surpriza reușită de Levante în cea mai recentă etapă din La Liga (3-1).

Nicolae Stanciu, optimist înainte de Barcelona – Slavia

Barcelona și Slavia Praga se întâlnesc în runda a patra a grupei F din Champions League. După 2-1 pentru Catalani în Cehia, joc în finalul căruia echipa lui Nicolae Stanciu a dominat, internaționalul român declară că Slavia poate reuși un rezultat important în partida programată marți de la ora 19:55. Barcelona vine după o înfrângere cu Levante în ultima etapă de campionat, iar absența lui Suarez oferă, de asemenea, speranțe echipei lui Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT

Cred că este un moment bun pentru noi pentru că am câștigat în campionat, suntem într-o formă foarte bună. Suntem extrem de încrezători și suntem siguri că vom face o partidă foarte bună. Am văzut partida lor cu Levante, știm ce trebuie să facem pentru a câștiga aici. Barcelona este una dintre cele mai bune echipe din lume. Pentru noi este bine că Luis Suarez va lipsi, dar suntem conștienți ca au jucători buni care îl pot înlocui. Acum vor încerca să câștige indiferent cum, iar noi trebuie să profităm de acest lucru. Noi abordăm partida la fel, indiferent că jucăm cu Inter, Borussia sau Barcelona. Acesta este stilul nostru, suntem o echipă foarte bine pregătită fizic și faptul că jucăm pe Camp Nou nu schimbă nimic, vom juca la fel de ofensiv“, a declarat Nicolae Stanciu.

Slavia, aproape de o surpriză în turul cu Barcelona

Slavia a primit vizita Barcelonei în urmă cu două săptămâni, în etapa a treia a grupei F din Liga Campionilor. După ce catalanii au deschisc scorul în minutul trei, prin Lionel Messi, campioana Cehiei a egalat la cinci minute după pauză.

ADVERTISEMENT

Catalanii au revenit în avantaj pe tabelă după un gol înscris în proprie poartă de Olaynka, dar în finalul meciului echipa lui Nicolae Stanciu a avut ocaziile mai importante.