Sport

Nicolae Stanciu, de neoprit în China. Încă un meci fabulos cu gol și pasă decisivă pentru internaționalul român. Video

Internaționalul Nicolae Stanciu e de neoprit în China. Fotbalistul român a marcat din nou, a treia etapă la rând. În plus a oferit o nouă pasă decisivă în victoria echipei Wuhan cu Shanghai Shenhua.
03.07.2022 | 17:04
Nicolae Stanciu de neoprit in China Inca un meci fabulos cu gol si pasa decisiva pentru internationalul roman Video
Nicolae Stanciu a ajuns la cinci goluri și cinci pase decisive pentru Wuhan. Sursa foto: Instagram - Wuhan Three Towns
ADVERTISEMENT

Transferat în China pentru 4 milioane de euro, de Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu continuă să-i ridice în picioare pe fani. În ultima etapă, românul a dat gol și pasă decisivă.

Nicolae Stanciu are China la picioare

Prezență obișnuită la acțiunile România înainte de numirea lui Edi Iordănescu în funcția de selecționer, Nicolae Stanciu nu mai are ușile deschise la echipa națională, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 29 de ani nu pare afectat de ignoranța cu care este tratat de oficialii FRF și continuă să facă furori în campionatul din China.

În ultima etapă, programată duminică, 3 iulie, echipa la care este legitimat Wuhan Three Towns a obținut o nouă victorie, a șaptea în opt meciuri disputate.

ADVERTISEMENT

Stanciu a fost din nou vioara întâi a liderului din prima ligă din China. În minutul 47 l-a servit excelent pe Marcao, pentru golul de 2-0.

Cinci minute mai târziu Nicolae Stanciu a înscris golul de 3-0 cu o nouă super execuție din afara careului. Românul a ajuns la a cincea reușită stagională și a treia etapă consecutivă în care își trece numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pasa pentru Marcao a fost a cincea decisivă în cele opt meciuri disputate în actuala ediție de campionat în Chinese Super League.

Wuhan Three Towns e lider în China

Achiziția lui Nicolae Stanciu a fost o mișcare mai mult decât inspirată a oficialilor clubului Wuhan Three Towns. Au plătit 4 milioane de euro celor de la Slavia Praga pentru transferul său, dar tranzacția face toți bani.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu nu a avut nevoie de vreo perioadă de acomodare și a fost trimis pe teren încă din prima etapă. Nu a trecut mult timp până a marcat primul din cele cinci goluri pe până acum.

Evoluțiile sale remarcabile, golurile și pasele decisive au ajutat-o pe Wuhan să urce pe prima poziție în clasament, cu 22 de puncte, patru peste principala urmăritoare Shandong TaiShan (18) și cinci peste Shanghai Shenhua, ocupanta locului 3 (17 p).

ADVERTISEMENT