Fotbal intern

Nicolae Stanciu, declaraţii interesante după România-Suedia: “Am fost neputincioşi! Să vedem câţi dintre noi vor mai fi la Naţională!”

16.11.2019 | 00:10
Nicolae Stanciu declaratii interesante dupa RomaniaSuedia Am fost neputinciosi Sa vedem cati dintre noi vor mai fi la Nationala
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu era total dezamăgit după România- Suedia 0-2. Fotbalistul Slaviei Praga afirmă că echipa noastră a fost neputincioasă în partida cu scandinavii şi pare pesimist şi în ceea ce priveşte calificarea Naţionalei prin barajul din Liga Naţiunilor! 

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,46 este cota pentru “1 pauză” la meciul Spania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, declaraţii după România-Suedia. “Nu ştiu dacă selecţionerul trebuie să rămână, nu sunt vocea vestiarului!”

“Suntem dezamăgiţi că n-am putut să ne bucurăm fanii. În teren ne-am simţit neputicioşi, nu ştiu dacă am avut vreo ocazie. Asta vorbeam şi cu colegii după meci. Au câştigat uşor. Ne-a lipsit agresivitatea. E bine că mai avem Liga Naţiunilor, să vedem ce putem scoate de acolo. Nici nu ştiu ce mai e de zis. Nu e treaba mea să vorbesc de selecţioner, ştiu că îi expiră contractul în decembrie. Nu sunt eu vocea vestiarului, nu ştiu părerea celorlaţi colegi”, spune Stanciu.

Mijlocaşul face o afirmaţie interesantă şi spune că echipa naţională s-ar putea transforma total până la barajul din Liga Naţiunilor din luna martie, din cauza faptului că mulţi jucători nu evoluează la echipele de club.

ADVERTISEMENT

“Aş prefera să jucăm cu Islanda, pentru că dacă trecem de ei putem juca finală cu Ungaria sau Israel, care sunt mai accesibile. Să vedem câţi dintre noi vor mai fi aici, pentru că vedeţi cum e situaţia multora la club. La mine e bine, dar am mai zis, la echipa de club fac cu totul altceva faţă de ce lucrăm la Naţională” , a încheiat Stanciu.