Nicolae Stanciu, desființat după umilințele de la națională: ”Este fricos”

Traian Terzian   
în Echipa nationala
15/10/2020, 21:58
Nicolae Stanciu, desființat după umilințele de la națională: ”Este fricos”
Mijlocașul Nicolae Stanciu a fost desființat de un fost mare fotbalist după umilințele înregistrate de echipa națională în partidele cu Islanda, Norvegia și Austria. Sursă foto: Sport Pictures

Mijlocașul Nicolae Stanciu a fost desființat de un fost mare fotbalist după umilințele înregistrate de echipa națională în partidele cu Islanda, Norvegia și Austria.

Ultima oară când România înregistra trei înfrângeri consecutive era anul 2010, Rădoi era titular la centrul liniei de mijloc sau în apărare, FRF era condusă de Mircea Sandu, iar selecționer era Răzvan Lucescu.

Aceste eșecuri ne pot duce în urna a treia valorică la tragerea la sorți a preliminariilor clasice pentru Campionatul Mondial din 2022, ceea ce înseamnă că grupa ar putea fi infinit mai grea.

Prestațiile de la națională ale Nicolae Stranciu, criticate de o legendă

”Eu am o problemă cu Nicolae Stanciu. Și o repet cât voi trăi: Sofia, Ludogoreț, meci decisiv pentru grupele Champions League, când nu a avut curajul să își asume să execute penalty decisiv și a trebuit să execute Râpă și cu Pîrvulescu”, a declarat Helmuth Duckadam la emisiunea Fotbal Club de Digi Sport.

”Același lucru și acum: Stanciu nu a existat în meciul cu Islanda. Aseară nu a fost un meci decisiv. Eu vreau să-l văd în meciurile decisive. Exact, e fricos”, a mai spus legendarul portar despre prestațiile lui Nicilae Stanciu la echipa națională.

Mijlocașul Nicolae Stanciu a vorbit despre aceste meciuri ca despre cel mai dureros moment al său la echipa națională deși are peste 40 de meciuri sub tricolor. Jucătorul a părut devastat și la un moment dat chiar a avut lacrimi în ochi la finalul întâlnirii cu Norvegia.

Selecționerul Mirel Rădoi este arătat cu degetul de mai toți greii fotbalului românesc, care îl consideră vinovat pentru eșecurile cu Islanda, Norvegia și Austria. Mai mult, sunt voci care i-au cerut demisia, în ciuda faptului că nu a stat pe banca tehnică a naționalei decât cinci meciuri.

Tehnicianul primei reprezentative a declarat că va analiza posibilitatea de a părăsi conducerea echipei naţionale în luna noiembrie, după ultimele meciuri din Liga Naţiunilor. În plus, el a menționat că atâta timp cât va fi pe banca ”rricolorilor” nu va sacrifica spectacolul pentru puncte.

Nici suporterii nu mai sunt de partea lui Mirel Rădoi și asta se poate vedea cu ochiul liber din audiențele înregistrate la aceste meciuri. Dacă la primul joc, cel din Islanda, Pro TV a făcut cifre senzaționale, fanii așteptând cu sufletul la gură o calificare pentru finala barajului EURO 2021, eșecul cu Austria a înregistrat audiențe cu mult mai mici.

Închide ×