Fotbal international

Nicolae Stanciu, dezamăgire cruntă în meciul cu Arsenal, nu a primit notă de trecere: ”N-a reușit nimic”

16.04.2021 | 13:50
Nicolae Stanciu dezamagire crunta in meciul cu Arsenal nu a primit nota de trecere Na reusit nimic
ADVERTISEMENT

Evoluțiile excelente ale lui Nicolae Stanciu din acest sezon au fost șterse cu buretele după jocul sub așteptări din returul cu Arsenal Londra, din sferturile Ligii Europa.

Internaționalul român a jucat slab, în nota echipei sale, Slavia Praga și a prins doar 45 de minute e teren în confruntarea cu ”tunarii” din nordul Londrei.

ADVERTISEMENT

Presa Europeană l-a pus a zid după eșecul categoric, scor 0-4, de joi seara, din Europa League, iar cotidianul ceh Blesk nu i-a acordat nici măcar notă de trecere.

A greșit la primul gol și a rămas la vestiare

Sursa amintită notează că mijlocașul echipei naționale a României a făcut un meci extrem de slab. A greșit decisiv, i-au lipsit sclipirile cu care își ajuta în mod normal echipa, iar la pauză antrenorul a decis să-l înclocuiască.

ADVERTISEMENT

”N-a intrat deloc în meci. Mingea pierdută naiv de el a condus la 0-0 la un gol, anulat din fericire cu VAR. Echipa nu s-a putut baza pe sclipirile ofensive ale lui”, au scris jurnaliștii de la Blesk.

Pentru prestația din prima repriză Nicușor Stanciu a primit doar nota 4. Nici înlocuitorul lui nu s-a ridicat la așteptările suporterilor și a oficialilor clubului praghez, Ondřej Lingr fiind notat de aceiași publicație cu 5.

ADVERTISEMENT

Italienii de la tuttomercatoweb au fost ceva mai darnici, acordându-i nota 5, dar au criticat și ei evoluția sub așteptări a românului: ”Stanciu este cel mai talentat jucător al lor, dar nu a reușit nimic. A fost înlocuit la pauză, după o prestație dezamăgitoare”, a scris sursa citată.

În întrecerile interne Stanciu și Slavia sunt aproape campioni și ar putea realiza eventul

Eliminați din competițiile continentale intercluburi, Stanciu și colegii lui de la Slavia Praga se pregătesc să sărbătorească câștigarea celui de al doilea titlu de campioană la rând.

ADVERTISEMENT

Fără un adversar pe măsură în întrecerea internă, Slavia mărșăluiește de una singură spre trofeul suprem din fotbalul ceh. Praghezii sunt calificați și în sferturile Cupei Cehiei, fază în care o vor întâlni pe Sigma Olomouc, ocupanta locului 9 în prima ligă.

Dacă se va califica în careul de ași al Cupei, Stanciu se va duela pentru un loc î finală cu coechipierul lui de la echipa națională, Florin Niță, portarul marii rivale a Slaviei, Sparta Praga.

ADVERTISEMENT