Fotbal international

Nicolae Stanciu e regretat la Anderlecht! ”Poate fi vândut cu 10 milioane de euro”

02.01.2019 | 15:57
Nicolae Stanciu e regretat la Anderlecht Poate fi vandut cu 10 milioane de euro

Mijlocașul echipei Sparta Praga, Nicolae Stanciu, e regretat de presa belgiană, după ce Anderlecht Bruxelles a decis să-l vândă în iarna trecută la gruparea cehă. Acum, cota internaționalului român s-a dublat și a intrat în atenția unor cluburi impăortnate din campionatele Europei.

”Sparta Praga a plătit 4,5 milioane de euro pentru el l-a începutul anului 2018, iar acum îl poate vinde cu 10 milioane de euro. Stanciu a reușit să se impună în Cehia, iar acest lucru îi poate oferti un contract importnat într-un campionat puternic din Europa”, a scris site-ul belgian voetbal24.be.

Nicolae Stanciu în acțiune la meciul Sparta Praga - Mlada Boleslav
Nicolae Stanciu în acțiune la meciul Sparta Praga – Mlada Boleslav

Nicolae Stanciu e regretat la Anderlecht: ”E dorit de Celta Vigo și Borussia Monchengladbach”

”Spaniolii de la Celta Vigo și nemții de la Borussia Monchengladbach sunt interesați de internaționalul român. Sparta Praga este pe punctul de a realiza o afacere extrem de avantajoasă”, mai scriu jurnaliștii belgieni, care regretă plecarea lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht Bruxelles.

În vara anului 2016, Nicolae Stanciu a fost achiziționat de Anderlecht Bruxelles de la FCSB plătind 9,8 milioane de euro. După un prim sezon în care a câștigat titlul în Belgia, internaționalul român și-a pierdut locul de titular, iar în ianuarie 2018 a fost cedat la Sparta Praga pentru 4,5 milioane de euro. Stanciu mai are contract la echipă cehă până în vara anului 2021.

La finalul anului 2018, Nicolae Stanciu a recunoscut că au fost câteva discuții cu privire la un posibil transfer al său de la formația cehă, dar a recunoscut că se simte bine la Praga și și-a dori să rămână pentru a câștigat un trofeu. În ultima vreme despre o plecare a lui Nicolae Stanciu de la Sparta Praga. Pe lista formațiilor interesate de mijlocaș se află Internazionale Milano, AC Milan, Borussia Monchengladbach, Celta Vigo și formația egiptează Pyramids.