Fotbal international

Nicolae Stanciu, elogii pentru Rangers după duelul cu Ianis Hagi: „Ei sunt favoriți”

11.03.2021 | 23:17
Nicolae Stanciu elogii pentru Rangers dupa duelul cu Ianis Hagi Ei sunt favoriti
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu se teme de Rangers în perspectiva returului programat pe 18 martie. După 1-1 la Praga, mijlocașul Slaviei crede că scoțienii sunt favoriți la calificarea în sferturi.

Stanciu și Ianis Hagi au fost protagoniștii meciului tur din optimile UEFA Europa League. Primul a deschis scorul în minutul 7, în timp ce al doilea a oferit pasa decisivă la golul egalizator.

ADVERTISEMENT

Partida retur dintre Slavia Praga și Rangers e programată joi, 18 martie, la Glasgow, pe Ibrox Stadium, de la ora 22:00.

Prima reacție a lui Stanciu după egalul cu Rangers, scor 1-1: „A fost mai dificil decât cu Leicester”

„Am început foarte bine. Cred că, în general, prima repriză a fost foarte bună, am jucat bine. Poate ar fi trebuit să marcăm şi al doilea gol. În final, aşa cum spun tot timpul, aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0 decât 1-1. Calificarea este deschisă, aşa că trebuie să mergem la Glasgow şi să marcăm dacă vrem să ne calificăm. 

ADVERTISEMENT

Acest meci a fost mai dificil decât cel cu Leicester, pentru că atunci toată lumea spunea că vom pierde, așa că am fost mult mai concentraţi atunci decât astăzi. Trebuie să ne păstrăm atenția din meciul cu Leicester şi cu siguranţă vom avea şanse să ne calificăm la Glasgow. 

Nu este nimic decis încă. Aş putea spune că ei au acum poate 5-10% şanse mai mari decât noi, pentru că au marcat un gol în deplasare, dar procentajul se poate schimba imediat. Dacă marcăm acolo, totul revine la normal”, a declarat Nicolae Stanciu după Slavia – Rangers 1-1.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, 14 goluri în cupele europene

Nicolae Stanciu a ajuns la cota 14 în cupele europene. Internaționalul român a marcat în stil „Del Piero” în partida cu Rangers. Deschis excelent de Peter Olayinka, Nicu a șutat din colțul stâng al suprafeței de pedeapsă.

Playmakerul campioanei Cehiei și-a făcut mingea pe picior drept și a trimis violent în colțul lung al porții apărate de Allan McGregor. În acest sezon, Stanciu a marcat nouă goluri pentru Slavia Praga, în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

FC Vaslui, FCSB, Anderlecht și Slavia Praga sunt echipele pentru care Nicolae Stanciu a marcat în cupele europene.

 

ADVERTISEMENT