Stanciu şi-a ratat şansa! "Gata, trebuie să iasă din echipă!"

Nicolae Stanciu, Anderlecht

Presa din Belgia îl distruge la fiecare meci pe Nicolae Stanciu. Ce au putut să mai scrie după ultimul meci al lui Anderlecht

E clar: doar dacă dă câte un hattrick în cinci meciuri consecutive poate Nicolae Stanciu să scape de criticile presei belgiene. Românul a fost din nou titularizat la Anderlecht, după o perioadă de pauză, în victoria obţinută în faţa echipei lui Mircea Rednic, Mouscron , scor 2-1 (VEZI REZUMATUL VIDEO).N-a făcut mare lucru şi a fost schimbat în minutul 77. 

Atât a aşteptat presa belgiană. "Miercuri, cu Bayern, Hanni ar trebui să revină în echipă. Cu siguranţă în locul lui Stanciu, care a fost din nou dezamăgitor", a scris ziarul Derniere Heure. Sofiane Hanni este mijlocaşul care este titularizat în mod constant în locul lui Stanciu în primul 11 al "violeţilor". 

Rivalul său a intrat şi a dat assist!

Iar situaţia lui Stanciu pare să se complice din ce în ce mai mult pentru că rivalul său pe post, Sanni, a intrat în minutul 63 şi a reuşit să paseze decisiv la golul victoriei lui Anderlecht. "M-am simţit lovit în orgoliu când am văzut că sunt rezervă. Am fost determinat să intru şi să aduc ceva în plus" , a fost reacţia jucătorului algerian. 

15 partide a jucat în total Stanciu în acest sezon pentru formaţia din capitala Belgiei. A reuşit să înscrie un gol şi să contribuie decisiv la două reuşite ale colegilor săi. Cota sa de piaţă a scăzut în ultima vreme, acum fiind evaluat la 5,5 milioane de euro de transfermark.de, după ce la un moment dat ajunsese chiar la aproape 8 milioane!