Stanciu şi-a ratat şansa! “Gata, trebuie să iasă din echipă!”

Alex Bradescu   
in Fotbal international
19/11/2017, 14:30
Stanciu şi-a ratat şansa! “Gata, trebuie să iasă din echipă!”

E clar: doar dacă dă câte un hattrick în cinci meciuri consecutive poate Nicolae Stanciu să scape de criticile presei belgiene. Românul a fost din nou titularizat la Anderlecht, după o perioadă de pauză, în victoria obţinută în faţa echipei lui Mircea Rednic, Mouscron , scor 2-1 (VEZI REZUMATUL VIDEO).N-a făcut mare lucru şi a fost schimbat în minutul 77. 

Atât a aşteptat presa belgiană. “Miercuri, cu Bayern, Hanni ar trebui să revină în echipă. Cu siguranţă în locul lui Stanciu, care a fost din nou dezamăgitor”, a scris ziarul Derniere Heure. Sofiane Hanni este mijlocaşul care este titularizat în mod constant în locul lui Stanciu în primul 11 al “violeţilor”. 

Rivalul său a intrat şi a dat assist!

Iar situaţia lui Stanciu pare să se complice din ce în ce mai mult pentru că rivalul său pe post, Sanni, a intrat în minutul 63 şi a reuşit să paseze decisiv la golul victoriei lui Anderlecht. “M-am simţit lovit în orgoliu când am văzut că sunt rezervă. Am fost determinat să intru şi să aduc ceva în plus” , a fost reacţia jucătorului algerian. 

15 partide a jucat în total Stanciu în acest sezon pentru formaţia din capitala Belgiei. A reuşit să înscrie un gol şi să contribuie decisiv la două reuşite ale colegilor săi. Cota sa de piaţă a scăzut în ultima vreme, acum fiind evaluat la 5,5 milioane de euro de transfermark.de, după ce la un moment dat ajunsese chiar la aproape 8 milioane! 

Închide ×