Sport

Nicolae Stanciu, fericit după ce a marcat în Islanda – România: „Puțină lume ne dădea șanse!” + Ce au spus Dennis Man și Andrei Rațiu

România s-a impus în fața Islandei, 2-0, în etapa 4 din preliminariile Campionatului Mondial 2022. La finalul meciului, Nicolae Stanciu, Dennis Man și Andrei Rațiu au vorbit despre victoria obținută de „tricolori”.
03.09.2021 | 00:32
Nicolae Stanciu fericit dupa ce a marcat in Islanda  Romania Putina lume ne dadea sanse  Ce au spus Dennis Man si Andrei Ratiu
ADVERTISEMENT

Golurile partidei Islanda – România au fost marcate de Dennis Man și Nicolae Stanciu.

În prezent, România se află pe locul 4 din grupa J, cu șase puncte obținute după patru meciuri jucate.

Nicolae Stanciu, fericit după ce a marcat în Islanda – România

Nicolae Stanciu s-a declarat fericit pentru victoria obținută de „tricolori” și a dezvăluit că toate golurile, marcate de el, i le dedică fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„Înseamnă enorm această victorie, având în vedere că, anul trecut, nu am câștigat, aici. Am vorbit mult între noi despre acea partidă, chiar dacă jucăm pentru competiții diferite.

Ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci, în primul rand pentru noi, chiar dacă au fost mulți băieți noi. Am vorbit cu ei și le-am transmis ce înseamnă, pentru noi, acest meci.

ADVERTISEMENT

Trebuia să ne luăm și revanșa pentru meciul de anul trecut. Este un schimb de generații, sunt jucători tineri foarte buni, care vin din spate. Facem tot posibilul să-i integrăm. Trebuie să avem mare grijă de ei și răbdare. Merită să fie aici și cu siguranță viitorul nostru sună bine.

Cred că astazi am făcut un meci destul de bun. Cred că foarte puțină lume ne dădea șanse. Cred că majoritatea erau sceptici și se așteptau să pierdem, aici. Noi ne bucurăm că am câștigat. De când s-a născut fetița mea, toate golurile sunt pentru ea”, a declarat Nicolae Stanciu, la finalul meciului cu Islanda.

ADVERTISEMENT

Dennis Man: „Ne focusăm pe următorul meci!”

Celălalt marcator al partidei, Dennis Man, a declarat faptul că este cu gândul la următorul meci, cel cu Liechtenstein, pe care vrea să-l câștige.

În același timp, Dennis Man a avut o replică pentru cei care l-au criticat, pentru faptul că ascultă manele.

ADVERTISEMENT

„Sunt trei puncte importante, ne bucurăm că am făcut un meci bun. Ne focusăm pe următorul meci. Am mai dat câteva goluri cu dreptul.

Aveam nevoie de încredere, de puțină motivație. Ne bucurăm că am făcut un rezultat bun, aici. Pentru fiecare meci luptăm la victorie.

Am încredere mare în băieți. Cred că unii n-au înțeles întrebarea. Acum, dacă merit să fiu judecat pentru că ascult un gen muzical, nu am ce să fac mai mult. Fiecare poate să-și dea cu părerea.

Este un rezultat foarte bun pentru noi, cel din Macedonia de Nord. Este bine pentru noi, mergem încrezatori și vom da totul la următorul meci.

Mister a avut încredere în noi, ne-a încurajat de când am ajuns la Mogoșoaia. Ne-am luat revanșa. Mergem acasă fericiți și ne pregătim pentru următorul meci.

Mă simt foarte bine, suntem un grup grozav. Colegii sunt foarte ok și mă bucur când sunt cu ei”, a spus și Dennis Man.

Andrei Rațiu: „Înainte de meci, m-a anunțat Mirel Rădoi că voi fi titular!”

„M-am simțit foarte bine la debut. Am crezut că voi fi mai emoționat, dar m-am simțit bine. Înainte de meci, m-a anunțat Mirel Rădoi că voi fi titular.

Am jucat fără emoții. Cel mai bine mă înțeleg cu jucătorii de la tineret, pe care îi cunosc mai bine. Avem multă speranță. Mai bine că m-a anunțat înainte de meci (n.r. că va fi titular), că altfel nu aș fi dormit toată noaptea.

De mic țineam cu Barcelona, dar oricare echipă din Spania este bună. Îmi plăcea foarte mult de Ronaldinho. Sunt foarte mândru de mine, pentru că am rezultate la club”, a declarat Andrei Rațiu.

Partida România – Liechtenstein se va juca duminică, de la ora 21:45.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,03 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul România – Liechtenstein. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT