Fotbal international

Nicolae Stanciu, gol în campionat pentru Al Ahli! Ce reacție a avut comentatorul meciului. Video

19.04.2019 | 22:44
Nicolae Stanciu gol in campionat pentru Al Ahli Ce reactie a avut comentatorul meciului Video

Nicolae Stanciu a reușit să înscrie primul său gol pentru Al Ahli în campionatul din Arabia Saudită! Fostul jucător al belgienilor de la Anderlecht Bruxelles și al cehilor de la Sparta Praga a stabilit scorul la pauză în meciul de pe teren propriu cu Al Wahda. Internaționalul român a marcat pentru 2-0, în prelungirile primului mitan. A fost o execuție simplă a lui Stanciu, un șut plasat din interiorul careului.

Nicolae Stanciu, gol în campionat pentru Al Ahli!

Întreaga acțiune s-a petrecut la ultima fază înainte de fluierul arbitrului. Stanciu a primit o pasă perfectă de la Djaniny şi l-a învins pe Mohamed Awad cu un şut cu latul. Mai mult de atât, mingea a trecut printre picioarele portarului, înainte de intra în plasă. De remarcat că scorul a fost deschis în minutul 17 al partidei. Omar Al Somah a înscris, de asemenea, în urma unei pase de gol semnată de același Djaniny, un jucător de 28 de ani din Insulele Capului Verde.

Al Somah a făcut dubla imediat după pauză, când Al Ahli s-a desprins la 3-0. De remarcat că golul înscris de Nicolae Stanciu a fost doar al doilea pentru Al Ahli în 13 jocuri. Prima reușită a venit într-un meci din Liga Campionilor Arabă, împotriva lui Al Wasl, echipă pe care o antrenează Laurențiu Reghecampf. Etapa trecută, Stanciu avut o prestație modestă, dar fanii i-au luat apărarea. Suporterii lui Al Ahli l-au acuzat pe antrenorul echipei că îl folosește prea puțin.

Cum a ajuns Stanciu la Al Ahli

Zece milioane de euro și un contract de două milioane pe an – acestea au fost sumele despre care s-a vorbit în primă fază a transferului lui Stanciu la arabi. Cu toate acestea, Ioan Becali a declarat că adevărata sumă de transfer ar fi una mult mai mică. FANATIK a intrat însă ulterior în posesia documentelor care arată pe câți bani s-a transferat Stanciu. Internaționalul român a mai evoluat de-a lungul carierei la Vaslui, FCSB, Anderlecht și Sparta Praga.

În Belgia a început perfect, dar antrenorul care a insistat pentru transferul lui a fost demis și de acolo lucrurile s-au schimbat dramatic. Stanciu a început să evolueze tot mai puțin și în cele din urmă a fost transferat în Cehia.

  • 30 de partide are Nicolae Stanciu în tricoul echipei naționale