Fotbal international

Nicolae Stanciu, impresionat de Leo Messi la meciul Slavia Praga – Barcelona 1-2: ”Este fantastic să îl vezi pe teren”

24.10.2019 | 09:21
Nicolae Stanciu impresionat de Leo Messi la meciul Slavia Praga  Barcelona 12 Este fantastic sa il vezi pe teren
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Nicolae Stanciu a fost impresionat de Leo Messi la meciul Slavia Praga – FC Barcelona 1-2, din etapa a treia a Grupei F din Champions League. Starul argentinian a deschis scorul în minutul 3, iar campioana Cehiei a devenit a 33-a echipă împotriva căreia argentinianul marchează în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi.

Nicolae Stanciu, impresionat de Leo Messi la meciul Slavia Praga – Barcelona 1-2: ”Este cel mai bun jucător din istorie”

”Este un sentiment plăcut, nu mulţi jucători au ocazia să înfrunte Barcelona, să înfrunte aceşti jucători uriaşi. În special Messi, care eu cred că este cel mai bun jucător din istorie. Este fantastic să îl vezi pe teren şi să intri în dueluri cu el, să încerci să îi iei mingea. Dar nu cred că este vorba doar despre el. Au o echipă fantastică, cu jucători foarte buni, iar pentru următorul meci ar trebui să ne concentrăm să îi oprim pe toţi”, a declarat Nicolae Stanciu despre Leo Messi după meciul Slavia Praga – Barcelona 1-2.

ADVERTISEMENT

”Am început foarte bine şi am reuşit să egalăm… Cum spuneam mai devreme, nici nu am văzut când a intrat mingea în poartă, nu ştiu ce s-a întâmplat la golul lor. E păcat, pentru că am marcat şi, după numai patru minute, la o lovitură liberă, la care nu se anunţa nimic special, au marcat un gol norocos. Acest lucru ne-a încetinit puţin, dar în final am reacţionat din nou puternic şi am fi putut marca golul egalizator. Din păcate, toate şuturile au fost blocate”, a mai spus internaționalul român.

Nicolae Stanciu la interviul de la finalul meciului Slavia Praga – FC Barcelona

”Nu vom merge la Barcelona doar în vizită”

Nicolae Stanciu anunță că Slavia Praga nu va merge în vizită la Barcelona în retur, ci va încerca să câștige pe Camp Nou. ”Am arătat caracter, am arătat că suntem o echipă mare, puternică şi cu siguranţă nu vom merge la Barcelona doar în vizită. Mergem acolo să încercă să câştigăm!”, a mărturisit mijlocașul român.

ADVERTISEMENT

Slavia Praga a fost învinsă de FC Barcelona, scor 1-2, în etapa a treia a Grupei F din Champions League, după reușita lui Leo Messi, care a înscris 18% din golurile catalanilor în această competiție, și autogolul lui Peter Olayinka. Cehii au punctat prin Jan Boril, după o fază în care Nicolae Stanciu a dat o pasă senzațională. În urma acestui rezultat, catalanii au urcat pe primul loc în clasament, în timp ce campioana Cehiei se aglă pe ultima poziție.