Fotbal international

Nicolae Stanciu, inamic și pentru colegii de la Slavia! Și-a accidentat portarul înaintea meciului cu Arsenal. Video

15.04.2021 | 16:25
Nicolae Stanciu inamic si pentru colegii de la Slavia Sia accidentat portarul inaintea meciului cu Arsenal Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Nicolae Stanciu traversează o perioadă bună la Slavia Praga, dar în același timp este și principalul inamic pentru colegii de la campioana Cehiei după ce și-a accidentat un coechipier la antrenament.

Slavia a scos un nesperat 1-1 pe Emirates în prima manșă cu Arsenal, iar internaționalul român a fost printre cei mai buni jucători ai cehilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Slaviei Praga au refuzat să îngenuncheze pentru ”Black Lives Matter” înainte de startul meciului tur, iar fanii ”tunarilor” i-au acuzat de rasism pe cehi.

Slavia știe cine este principalul inamic: Nicolae Stanciu

Speranțele Slaviei Praga pentru un loc în careul de ași al Europa League se leagă și de Nicolae Stanciu, însă până la ora meciului românul a fost principalul inamic al colegilor săi, el accidentându-l pe portarul Ondrej Kolar la antrenamentul oficial.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a reluat din voleu o centrare, iar Kolar a încercat să pareze lovitura, dar s-a accidentat destul de grav la umăr. Goalkeeperul Slaviei a stat secunde bune în afara terenului ținându-se de umăr și fiind consolat de Stanciu.

După aproximativ un minut, portarul campioanei Cehiei a decis să părăsească terenul de antrenament, dar presa nu a scris nimic din care să reiasă că acesta nu va putea evolua în returul cu Arsenal, după ce a fost eroul Slaviei pe Emirates.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Slaviei nu vrea lovituri de departajare

Această nouă pățanie a lui Ondrej Kolar viner la doar o lună după ce a fost grav accidentat de Kemar Roofe la meciul cu Rangers din optimile de finală. Portarul a suferit un traumatism serios și va fi nevoit să poarte o cască de protecție pentru tot restul carierei.

Antrenorul formației Slavia Praga, Jindrich Trpiskovsky, a declarat că speră ca partida cu Arsenal să nu ajungă la loviturile de departajare: ”E important să nu ne mai gândim la meciul tur. Ne dorim să câștigăm, să fim organizați bine în defensivă și să nu primim gol. Trebuie să uitam partida tur și să învingem Arsenal. Doar așa putem triumfa.

ADVERTISEMENT

Sper să nu se ajungă la loviturile de departajare. Nu știu dacă voi avea puterea să le urmăresc. Probabil aș pleca și aș aștepta să mi se spună cum a fost. Când penalty-ul decide ceva e nedrept, dar e parte din fotbal”, a declarat Trpiskovsky la conferința de presă premergătoare jocului.

ADVERTISEMENT