Fotbal intern

Nicolae Stanciu nu concepe alt rezultat decât victoria în meciul cu Malta: “Dacă nu batem, ar trebui să ne lăsăm toți”

06.09.2019 | 01:04
Nicolae Stanciu nu concepe alt rezultat decat victoria in meciul cu Malta Daca nu batem ar trebui sa ne lasam toti
ADVERTISEMENT

România a pierdut, scor 1-2, meciul cu Spania din preliminariile Euro 2020. La finele partidei de pe Arena Națională, Nicolae Stanciu a făcut o analiză a jocului, susținând că tricolorii meritau un egal, date fiind ocaziile uriașe ratate de George Pușcaș și Ionuț Nedelcearu în prelungirile partidei. Mai mult, mijlocașul ofensiv nu concepe alt rezultat decât o victorie în meciul cu Malta, programat duminică la Ploiești.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,00 este cota pentru o victorie a Germaniei în meciul cu Olanda. Vezi toate cotele AICI
ADVERTISEMENT

“Puteam scoate un punct cu Spania”

Nicolae Stanciu a analizat înfrângerea suferită împotriva Spaniei, scor 1-2. Mijlocașul ofensiv al Spartei Praga consideră că România putea scoate un rezultat pozitiv pe Arena Națională, dacă Pușcaș și Nedelcearu îl invingeau pe Kepa în prelungirile meciului. Stanciu a scos în evidență prestație excelentă a lui Ciprian Tătărușanu, iar un alt rezultat decât victoria în meciul cu Malta nu este conceput.

Am avut foarte multe ocazii, chiar în ultimele minute două foarte mari, puteam scoate un punct. Avem șanse de calificare, atâta timp cât Spania va câștiga toate meciuri, noi trebuie să câștigăm cu Suedia și Norvegia și ne putem califica. Sunt dureroase ratările din ultimele minute, dar și ei mai puteau marca dacă Tătărușanu nu avea intervenții extraordinare. Am simțit că putem egala după golul marcat de Florin Andone. Sper să jucăm cu spectatori următoarele 2 meciuri de acasă, suporterii ne-au susținut mereu, au venit în deplasări după noi. Totuși, Spania a meritat să câștige. Terenul a fost destul de bun, chiar dacă se mai rupea. Nici nu trebuie să ne gândim la altceva decât la victorie cu Malta. Dacă nu îi batem, ar trebui să ne lăsăm toți. Ne-am simțit bine în sistemul 5-3-2, am asimilat repede ceea ce ne-a cerut Cosmin Contra“, a declarat Stanciu.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu Spania, România este pe locul 4 în grupa F din cadrul preliminariilor de calificare la Euro 2020. Suedia și Norvegia au câștigat meciurile jucate împotriva Insulelor Feroe, respectiv Maltei, și au devansat “tricolorii” în clasament.

Pentru formația pregătită de Cosmin Contra urmează meciul cu Malta, programat duminică de la ora 21:45, la Ploiești.

ADVERTISEMENT
  • 7 puncte are România după 5 etape