Fotbal international

Exclusiv. Destinaţie surpriză pentru Stanciu. Pe urmele lui Beckham!

S-a stabilit soarta lui Nicolae Stanciu: impresarul jucătorului s-a înţeles cu şefii lui Anderlecht şi acesta pleacă acum din Jupiler League
11.12.2017 | 17:52
Exclusiv Destinatie surpriza pentru Stanciu Pe urmele lui Beckham
ADVERTISEMENT

Perioada petrecută de Nicuşor Stanciu la Anderlecht Bruxelles se apropie de final. Făcut praf cu fiecare ocazie de presa din Belgia şi lăsat pe bancă în cele mai multe meciuri ale acestui sezon de noul antrenor, Hein Vanhaezebrouck, acum i se va îndeplini dorinţa de a pleca din capitala Belgiei.

Lucrurile sunt deja discutate şi aranjate, după ultima vizită a impresarului jucătorului, Anamaria Prodan, la Bruxelles. Aceasta a vorbit cu şefii clubului din Benelux şi informaţiile FANATIK.RO spun că au ajuns la un consens: fotbalistul va fi împrumutat pentru cel puţin şase luni, iar agentul fotbalistului s-a angajat că îi va găsi un club care să îi suporte integral salariul, care se apropie de 1 milion de euro!

ADVERTISEMENT

Oferte din Anglia, Italia şi o mare surpriză

Acum se aşteaptă doar încheierea sezonului de toamnă -iarnă ca afacerea să se parafeze, pentru că fotbalistul nu duce lipsă de oferte. Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, pentru mijlocaşul de 24 de ani sunt deja discuţii cu echipe din campionate puternice, cele ale Angliei şi Italiei. 

Cei de la Anderlecht sunt şi ei dispuşi acum să se despartă de Stanciu, sub formă de împrumut, pentru că nu au de ce să suporte un salariu imens pentru un jucător care e clar că nu intră în planurile antrenorului. Mai ales că înlocuitorul său în primul 11 al “violeţilor”, algerianul Sofiane Hanni, este unul dintre cei mai în formă fotblişti ai echipei, aproape meci de meci reuşind să marcheze sau să ofere un assist. 

ADVERTISEMENT

Îl vrea Los Angeles Galaxy!

Pe lângă ofertele din campionatele puternice, Stanciu mai are o alternativă, chiar foarte interesantă, mai ales că va fi împrumutat cu opţiune de cumpărare în ideea că Anderlecht îşi va recupera la un moment dat măcar o parte din banii investiţi în transferul său (aproape 10 milioane de euro, conform lui Gigi Becali). Stanciu este dorit în Statele Unite, în Major League Soccer, de Los Angeles Galaxy! 

Se ştie că nivelul în MLS nu este unul deosebit de ridicat, iar Stanciu s-ar putea impune uşor acolo. În plus, câştigurile financiare sunt destul de tentante, fiind vorba de un campionat în care în ultimii ani au evoluat nume mari aflate la apusul carierei, cele mai bune exemple fiind Steven Gerrard, David Villa, Andrea Pirlo sau Frank Lampard. Dacă va accepta oferta celor de la LA Galaxy, Stanciu va evolua la formaţia pe care a făcut-o celebră David Beckham. Englezul a evoluat aici în perioada 2007-2009. 

ADVERTISEMENT

1 gol şi două assisturi a oferit Nicolae Stanciu pentru Anderlecht în acest sezon al campionatului Belgiei

4 este numărul de echipe la care Stanciu a ajucat până acum: Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Steaua şi Anderlecht

ADVERTISEMENT

700 de mii de euro a plătit Gigi Becali lui Adrian Porumboiu pentru transferul său. L-a vândut pe 10 milioane

ADVERTISEMENT