Sport

Nicolae Stanciu, plin de entuziasm înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024: „Niciodată nu am simțit grupul atât de unit!”

Nicolae Stanciu este plin de entuziasm înaintea debutului României în preliminariile pentru EURO 2024, în deplasarea cu Andorra.
24.03.2023 | 20:07
Nicolae Stanciu plin de entuziasm inaintea debutului Romaniei in preliminariile Euro 2024 Niciodata nu am simtit grupul atat de unit
Nicolae Stanciu, plin de entuziasm înainte de Andorra - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Wuhan Three Towns este mulțumit de grupul de la națională, despre care spune că este mai unit ca niciodată și este convins că „tricolorii” pot face lucruri mărețe, și anume să se califice la EURO 2024.

Nicolae Stanciu, plin de entuziasm înainte de Andorra – România

Nicolae Stanciu este plin de entuziasm înaintea partidei dintre Andorra și România, fiind mulțumit de grupul pe care Edi Iordănescu l-a format la națională: „Din punctul nostru de vedere primul meci e cel mai important meci.

ADVERTISEMENT

Trebuie să câștigăm și după vom avea timp să pregătim și restul meciurilor. Cred că ne-am maturizat mai mult. Și cei tineri, care acum 3-4 ani făceau pasul la echipa națională.

Suntem un grup unit, am avut o săptămână bună și suntem încrezători că putem ajunge la EURO și vrem să arătăm asta începând la meciul de mâine, cu Andorra.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă mai poți considera o echipă națională ca fiind mică, am văzut și remiza Slovaciei cu Luxemburg. Nu-i subestimăm, dar nici nu ne temem de ei. Toți ne dorim să mergem la EURO și mâine trebuie să luăm cele trei puncte”.

„Grupul e foarte unit!”

„Grupul e foarte unit, suntem legați, tot ce vine din exterior nu ne atinge, nu ne doboară. Sunt un tip sincer, în acești 7 ani nu știu dacă am simțit grupul atât de unit atât la antrenamente, cât și în timpul liber. Suntem optimiști, vrem să le facem suporterilor o bucurie și să participăm la un nou turneu final.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri despre care nu aș vrea să vorbesc acum, sunt lucruri care vin din exterior, dar care nu ne afectează. Pot spune că pentru mine și restul jucătorilor de la națională acest tricou este cel mai important”, a continuat Nicușor Stanciu.

„Sunt lucruri care nu ne privesc pe noi jucătorii, nu lăsăm nimic din exterior să ne afecteze. Sunt deciziile lui mister, dânsul răspunde de tot ce se întâmplă la echipa națională. Eu revin mereu datorită dragostei pentru țară”, a mai spus mijlocașul naționalei.

ADVERTISEMENT

„Dacă plecăm cu șase puncte, moralul va fi bun și vom avea puterea să mai facem și alte puncte. Eu sper ca până la meciul cu Kosovo să cunoaștem măcar 7 jucători pe care Edi Iordănescu se va baza în campania asta și în jurul cărora va face echipa”, a spus și Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 2,10 este cota pentru „prima repriză: 1X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT