Fotbal international

Nicolae Stanciu, debut pentru Al Ahli într-un meci nebun, cu șase goluri! Ce a făcut românul

07.02.2019 | 21:00
Nicolae Stanciu debut pentru Al Ahli intrun meci nebun cu sase goluri Ce a facut romanul

UPDATE. Nicolae Stanciu a intrat pe teren în minutul 76 al partidei Al Hazem – Al Ahli, la scorul de 3-2 pentru echipa sa. Românul a încasat un cartonaș galben în minutul 84. Al Ahli a mai înscris o dată până la final și a câștigat cu 4-2.

Grație acestui succes, Al Ahli a urcat pe locul 3 în clasament, luându-i locul echipei lui Șumudică.

Nicolae Stanciu, debut pentru Al Ahli întru-un meci nebun

Al Hazem – Al Ahli 2-4 (Pajoy 14, Al Saiari 34 / Asiri 9, Hussain aug 16, Djaniny 50, Al Soma 90+4)

Nicolae Stanciu la startul meciului
Nicolae Stanciu la startul meciului

Nicolae Stanciu are șansa debutului pentru noua sa echipă, Al Ahli SC. Românul se află pe banca de rezerve în partida pe care ocupanta locului 4 din Arabia Saudită o dispută în deplasare în etapa a 19-a, cu Al Hazem.

Hazem este echipa antrenată de Daniel Isăilă și la care Diogo Salomao s-a transferat în această săptămână. Fostul jucător al lui Dinamo nu e în lot însă.

Nicolae Stanciu, primul meci pentru Al Ahli

Nicolae Stanciu e rezervă
Nicolae Stanciu e rezervă

Nicolae Stanciu a surprins pe toată lumea în pauza de iarnă, la doar 25 de ani alegând să se transfere în Golf. Suma de transfer vehiculată inițial a fost de zece milionae de euro, cu un salariu net anual de două milioane de euro. Totuși, presa arabă a speculat ulterior că ar fi vorba de numere mai mici atât la transfer, cât și la salariu.

Stanciu a fost om de bază în ultimii ani pentru FCSB, Anderlecht și Sparta Praga. Cu primele două cluburi a reușit să câștige campionatele interne, iar la Sparta a făcut spectacol în plan individual, chiar dacă nu a apucat să ia vreun titlu.

Al Ahli poate trece provizoriu peste echipa lui Marius Șumudică în clasament dacă va câștiga jocul cu Hazem. Echipa lui Isăilă ocupă locul 12, ultimul care asigură prezența în prima ligă și anul viitor. Al Ahli vine după trei victorii consecutive în campionat și e favorită să câștige și acest joc.

Rămâne de văzut dacă selecționerul Cosmin Contra îl va urmări pe Nicolae Stanciu și la meciurile din Arabia Saudită. Contra nu a ascuns faptul că este dezamăgit de hotărârea lui Stanciu de a se transfera în această zonă.