Fotbal international

Nicolae Stanciu a revenit în Europa! A trecut vizita medicală la Slavia Praga și A SEMNAT pe 4 ani. Ce mega-salariu va încasa! EXCLUSIV

04.07.2019 | 17:39
Nicolae Stanciu a revenit in Europa A trecut vizita medicala la Slavia Praga si A SEMNAT pe 4 ani Ce megasalariu va incasa EXCLUSIV

Mijlocașul echipei naționale a României, Nicolae Stanciu, revine în Europa după aventura de șase luni în Arabia Saudită la Al Ahli. FANATIK a aflat că jucătorul se află în aceste momente împreună cu impresarul Anamaria Prodan la negocieri cu gruparea care își dorește transferul fotbalistului în vârstă de 26 de ani. Internaționalul român nu s-a adaptat la viața din Golf și își dorește să plece de acolo.


UPDATE, 4 iulie, ora 17:05. Nicolae Stanciu este noul jucător al campioanei Cehiei, Slavia Praga. Internaționalul român a semnat un contract pe patru sezoane, până în vara lui 2023. Stanciu va purta numărul 7 la noua formație și va încasa un salariu anual de 1,1 milioane de euro.

Nicolae Stanciu este noul jucător al Slaviei Praga. A semnat cu campioana Cehiei pe 5 sezoane
Nicolae Stanciu este noul jucător al Slaviei Praga. A semnat cu campioana Cehiei pe 4 sezoane

Stanciu se întoarce după doar jumătate de an în campionatul Cehiei, el plecând de la Sparta Praga la Al Ahli. Acum va juca la campioana en-titre, care a plătit arabilor 4 milioane de euro ( 100 de milioane de coroane cehe). Al Ahli a păstrat și 30 la sută din viitorul transfer, dar nu mai puțin de 2 milioane de euro.

Nicolae Stanciu este noul jucător al Slaviei Praga. A semnat cu campioana Cehiei pe 5 sezoane
Nicolae Stanciu este noul jucător al Slaviei Praga. A semnat cu campioana Cehiei pe 4 sezoane

UPDATE, 4 iulie, ora 15:35. În acest moment, la Praga, Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu și oficialii de la Slavia Praga discută ultimele detalii ale contractului jucătorului cu campioana Cehiei.

UPDATE, 4 iulie, ora 12:30. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Nicolae Stanciu va reveni în Cehia în următorul sezon. Sursele FANATIK dezvăluie că fotbalistul român a efectuat vizita medicală la Praga, urmând să semneze în cel mai scurt timp cu Slavia Praga.


Ştirea iniţială 30 iunie, ora 12:45

Nicolae Stanciu revine în Europa

Nicolae Stanciu ar fi ajuns la un acord cu oficialii clubului Al Ahli pentru a părăsi formația din Arabia Saudită și este foarte aproape de a revenit în Europa. FANATIK a aflat că jucătorul se află acum la Praga împreună cu Anamaria Prodan și negociază un transfer la campioana Cehiei, Slavia. Alegerea este una surprinzătoare, deoarece internaționalul român a evoluat timp de un an la rivala Sparta Praga.

Dacă va ajunge la o înțelegere cu Slavia Praga, club care îl urmărește de sâmbătă pe rețele de socializare, Nicolae Stanciu va fi coechipier cu un alt român, Alexandru Băluță. Fotbalistul român se află în conflict cu conducătorii clubului Al Ahli, după ce a decis în primăvară să plece de la echipă cu o etapă înainte de finalul sezonului deoarece nu își primise drepturile salariale.

Al Ahli nu se mai bazează pe Nicolae Stanciu pentru sezonul următor

În cele din urmă, arabii i-au plătit toate datoriile și Nicolae Stanciu a revenit la Arabia Saudită, dar relațiile au rămas în continuare reci. Mai mult, pgina de Twitter Al Ahli News a anunțat că noul antrenor al formației saudite, croatul Branko Ivankovic a decis să nu se bazeze pe fotbalistul român în sezonul ce urmează și din această cauză Anamaria Prodan încearcă să-i găsească un nou angajament.

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, a acordat un amplu interviu pentru FANATIK în urmă cu două săptămâni în care a vorbit și despre Nicolae Stanciu. Tehnicianul a povestit că internaționalul român regretă alegerea pe care a făcut-o în iarnă și își dorește să revină în Europa. El a mai dezvăluit că fotbalistul a vrut să se retragă de la prima reprezentativă după dublu cu Norvegia și Malta, dar speră ca acesta să nu pună în practică decizia.