Stanciu, lăudat de “veteranul” de la Sparta: “S-a integrat perfect!”

Alex Bradescu    Ionut Neamţu   
in Fotbal international
01/02/2018, 10:21
Stanciu, lăudat de “veteranul” de la Sparta: “S-a integrat perfect!”

Nicolae Stanciu a ajuns la Sparta Praga în această iarnă, fiind cumpărat la la Anderlecht Bruxelles. La formaţia din capitala Cehiei va fi coleg cu alţi doi români, Bogdan Vătăjelu şi Florin Niţă. Fostul fundaş al Craiovei e acolo deja de mai bine de un sezon şi dă detalii despre felul în care s-a integrat Stanciu la Sparta. 

”Desigur, voi ajuta pe oricine pot să ajut să se integreze. M-am bucurat că Nico a venit alături de mine şi desigur, îl voi ajuta cu tot ce voi putea să se integreze foarte bine în echipă. El deja s-a integrat foarte bine, băieţii l-au primit extraordinar şi sper să fie de bun augur pentru ambele parţi”, a spus Bogdan Vătăjelu. 

Nicolae Stanciu, transfer de 5 milioane de euro

Stanciu a fost adus pentru cinci milioane de euro de Sparta de la Anderlecht. Vătăjelu afirmă că el îi încurajează pe oficialii cehi să ia cât mai mulţi jucători din România, pentru că raportul calitate-preţ este unul excelent. 

“Cred că jucătorii români întotdeauna au fost valoroşi şi sunt valoroşi. Din punctul meu de vedere, piaţa din România este mult mai ieftină şi mult mai calitativă decât alte pieţe, unde poţi să plăteşti foarte mult şi poate de o valoare de aceeaşi măsură”, a fos declaraţia lui Vătăjelu. 

Ştirea MOMENTULUI

Pleacă Pogba de la Manchester United? Raiola l-a propus la FC Barcelona

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.