Nicolae Stanciu, transfer de Champions League?! E monitorizat de cluburi din Italia și Germania

Ionut Neamţu    Claudiu Surmei   
în Fotbal international
24/10/2018, 10:31
Nicolae Stanciu, transfer de Champions League?! E monitorizat de cluburi din Italia și Germania GALERIE FOTO
Nicolae Stanciu, transfer de Champions League?! E monitorizat de cluburi din Italia și Germania

Nicolae Stanciu poate prinde un transfer de Champions League în iarnă. Presa din Cehia scrie că mijlocașul român este monitorizat de 3 cluburi. Borussia Monchengladbach, AC Milan și Inter Milano ar fi interesate de serviciile jucătorului de la Sparta Praga, iar Stanciu ar fi tentat să semneze cu Inter pentru că nerazzurii joacă în Liga Campionilor în acest sezon. Ar fi un pas important în cariera internaționalului român, care a jucat în 13 meciuri pentru praghezi în actuala stagiune, reușind să marcheze 3 goluri și să dea 7 pase de gol.

Ajuns la vârsta de 25 de ani, Nicolae Stanciu este gata de o nouă provocare în carieră, după ce nu a reușit să se impună la Anderlecht și a ales să se relanseze la Sparta Praga. Românul are evoluții bune la trupa din Cehia, iar cluburile din Europa au început să îl ia în vizor. Potrivit jurnaliștilor de la Efotbal.cz, 3 echipe vor să îl cumpere pe Stanciu și ar urma să înainteze oferte în pauza competițională. Dacă până acum era doar în atenția celor de la Borussia Monchengladbach, Stanciu le-a atras între timp atenția și celor de la AC Milan și Inter.

Nicolae Stanciu poate prinde un transfer de Champions League

“Nu e de mirare că evoluțiile sale au atras atenția scouterilor străini, care au început să-și frece palmele. Dacă Stanciu va pleca, o sumă importantă va intra în conturile clubului, dar Sparta își va pierde conducătorul de joc”, notează jurnaliștii cehi, care precizează că nemții sunt cei mai hotărâți să îl cumpere pe fostul jucător de la FCSB.

Stanciu ar prefera să se transfere la Inter Milano, grupare care în acest sezon joacă în Champions League. Românul a fost cumpărat de Sparta Praga de la Anderlecht cu suma de 3,75 de milioane de euro și este cotat în acest moment la 4 milioane. Gigi Becali a făcut o afacere foarte bună în momentul în care l-a vândut în Belgia, în conturile de la FCSB intrând 8,2 milioane de euro în vara anului 2016.

Închide ×