Fotbal international

Nicolae Stanciu, transfer în Golf! Suma uriașă încasată de Sparta Praga

28.01.2019 | 18:33
Nicolae Stanciu transfer in Golf Suma uriasa incasata de Sparta Praga

Super lovitură pe piața transferurilor! Nicolae Stanciu nu va mai începe partea a doua a campionatului alături de Sparta Praga și s-ar fi transferat la Al Ahly Jeddah. Internaționalul român a și părăsit cantonamentul cehilor și a plecat în Emiratele Arabe Unite, scrie  Gsp.

Transferul reprezintă și o palmă a jucătorului către fosta echipă. Anderlecht Bruxelles l-a vândut în Cehia pentru 4 milioane de euro încercând mai degrabă să scape de salariul său. Un an de zile a stat Stanciu la Sparta Praga, formație pentru care a marcat 10 goluri. Acum, șeicii lui Reghecampf au pus nu mai puțin de 10 milioane de euro jos.

Nicolae Stanciu, transfer la echipa lui Reghe! Stanciu
31 de prezențe a avut nicolae stanciu în tricoul Spartei Praga

Nicolae Stanciu, transfer la echipa lui Reghe!

Stanciu și-a luat deja la revedere de la colegi și a plecat spre aeroportul din Malaga. Abia mâine dimineață, în jurul orei 07:00, internaționalul român va ajunge în Dubai, acolo unde este aşteptat de Anamaria Prodan. De remarcat că nu este pentru prima dată când fostul antrenor al FCSB-ului îl dorește insistent pe Stanciu. Reghecampf a vrut să-l ia pe mijlocaș și pe vremea când era la Al Wahda, însă l-a ratat şi de această dată.

“Au fost discuții despre Stanciu. Am vorbit despre Nicușor cu conducătorii mei, dar nu s-a realizat din două motive. Primul, financiar, iar al doilea fiindcă cei de la Sparta Praga își doresc să construiască o echipă foarte puternică care să câștige campionatul. În rest, nu sunt jucători care ar putea să mă ajute pe mine pe pozițiile pe care am nevoie. În general vin jucători care să facă diferența, să marcheze, să facă mult mai multe lucruri decât jucătorii obișnuiți. Se caută jucători ofensivi”, declara Laurențiu Reghecampf, în trecut.

  • 28 de prezențe are Nicolae Stanciu în tricoul echipei naționale a României