Fotbal intern

Video. Nicolae Tilihoi, condus pe ultimul drum! Aplauze minute în şir pe Oblemenco

Tragedie în lumea fotbalului românesc. Nicolae Tilihoi a murit la 61 de ani.
27.03.2018 | 12:50
Video Nicolae Tilihoi condus pe ultimul drum Aplauze minute in sir pe Oblemenco

UPDATE / Nae Tilihoi a fost condus miercuri, la prânz, pe ultimul drum. Cortegiul funerar a oprit pe terenul de pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar minune în şir oltenii l-au aplaudat pe fostul mare fundaş al Craiovei Maxima. Dumnezeu să-l odihnească!

UPDATE, ora 16:30 / Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Tilihoi a fost depus la Biserica Sfinţii Apostoli, din Craiova, unde au ajuns deja foştii săi colegi de la Universitatea Craiova. Sorin Cîrţu a fost foarte afectat de trecerea în nefiinţă a fostului fotbalist şi a plâns la căpătâiul acestuia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO – sursa foto facebook Divizia Locală


Update. Narcis Mohora, fost jucător al Universităţii Craiova, a anunţat că trupul neînsufleţit al lui Nicolae Tilihoi va fi depus la stadionul “Ion Oblemenco”, chiar înaintea meciului România – Suedia, iar înmormântarea va avea loc marţi, la Cimitirul Ungureni.

„Sunt consternat de moartea lui, mi-a fost ca un tată. Corpul neînsufleţit l-am depus la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, iar mâine (luni – n.r.) o să-l mutăm la stadion, după ora 11.00, pentru că am luat aprobările. Înmormântarea va avea loc marţi, în jurul prânzului, la Cimitirul Ungureni”, a spus Narcis Mohora, pentru GdS.


Fostul fundaş al Universităţii Craiova, Nicolae Tilihoi, a pierdut lupta pe care o ducea de o bună perioadă cu o boală incurabilă. Acesta a murit în cursul dimineţii de duminică, la vârsta de 61 de ani.

Nicolae Tilihoi a aflat în urmă cu aproape trei ani că suferă de cancer şi făcea tratament, dar boala a fost mai puternică decât el. Tilihoi a fost un jucător de bază în Craiova Maxima şi a cucerit pe parcursul carierei două trofee de campion şi patru ale României.

294 de meciuri în Divizia A

În Divizia A a jucat în 294 de meciuri, a înscris 7 goluri şi a bifat 36 de apariţii în cupele europene şi 10 în tricoul echipei naţionale a României. A evoluat pentru Universitatea Craiova între 1976 – 1987 şi a făcut pereche cu Costică Ştefănescu în centrul liniei de fund.