Life

Nicolas Cage și soția cu 30 de ani mai tânără, apariție de senzație pe covorul roșu. Ce ținută a purtat Riko Shibata. Video

Nicolas Cage și-a făcut apariția la GQ Men Of The Year Party 2021, alături de frumoasa sa soție, Riko Shibata. Aceștia au atras toate privirile la eveniment
19.11.2021 | 16:43
Nicolas Cage si sotia cu 30 de ani mai tanara aparitie de senzatie pe covorul rosu Ce tinuta a purtat Riko Shibata Video
Nicolas Cage și soția, Riko Shibata la 2021 GQ Men Of The Year Party in West Hollywood. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Nicolas Cage (57 ani) a venit însoțit la evenimentul GQ Men Of The Year Party 2021 cu Riko Shibata (26 ani), cea care i-a devenit soție acum 9 luni.

Nicolas Cage, apariție de senzație

Nicolas Cage s-a căsătorit cu Riko Shibata în luna februarie a acestui an, într-o ceremonie discretă la un hotel din Las Vegas. Cei doi s-au întâlnit în țara natală natală a tinerei, Japonia, atunci când Nicolas Cage filma pentru pelicula “Prisoners of Ghostland”. Câțiva prieteni comuni le-au făcut cunoștință.

ADVERTISEMENT

La petrecerea GQ Men Of The Year 2021, aceștia au ales să poarte la eveniment outfit-uri care au atras atenția pe covorul roșu.  Nicolas Cage a ales un costum negru, o cămașă albă, o cravată neagră și pantofi în aceeași nuanță, ținută la care a accesorizat o pălărie de culoare gri, cu o bandă neagră.

Soția actorului a ales să poarte un kimono tradițional japonez, cu un print floral de culoare roz. Tânara a ales să accesorizeze ținuta cu  o geantă plic de culoare aurie și cu o pereche de pantofi în aceeași nuanță. Riko Shibata a optat pentru un machiaj natural și părul prins într-un coc lejer.

ADVERTISEMENT

Vezi AICI pozele cu Nicolas Cage și Riko Shibata 

Nicolas Cage și Riko Shibata, o nuntă restrânsă

Nicolas Cage a mărturisit, în cadrul unui interviu la radio, chiar în emisiunea fratelui său, că a cerut-o în căsătorie pe Riko Shibata printr-un apel video și că i-a trimis inelul de logodnă cu ajutorul unei firme de curierat în Japonia.

„I-am luat un inel de logodnă cu diamante negre. Culoarea ei preferată este negru, așa că și-a dorit aur negru și un diamant negru. L-am personalizat și i l-am trimis,”, declara Nicolas Cage.

ADVERTISEMENT

Actorul, în vârsta de 57 de ani, a surprins pe toată lumea când a anunțat căsătoria cu tânăra, de 26 de ani, mai ales că Nicolas Cage a fost căsătorit de 4 ori și este cunoscut pentru viața amoroasă tumultoasă. Aceasta nu a mai făcut și alte dezvăluiri, însă a precizat că ”suntem foarte fericiți!

“Ceremonia a fost una restrânsă”, a precizat un apropiat de-al lui Nicolas Cage. Rochia de mireasă a tinerei a fost un kimono tradițional japonez de culoare neagră, în timp ce actorul a ales să poarte un costum marca Tom Ford.

ADVERTISEMENT