Sport

EXCLUSIV. Băiatul lui Gică Popescu chemat, în premieră, la naţională!

FRF a înfiinţat în premieră naţionala U14. La cârma echipei se află Adrian Văsâi, antrenor care în trecut a reuşit rezultate notabile la selecţionatele de juniori, ultima oară în 2011,...
05.09.2017 | 00:33
EXCLUSIV Baiatul lui Gica Popescu chemat in premiera la nationala

FRF a înfiinţat în premieră naţionala U14. La cârma echipei se află Adrian Văsâi, antrenor care în trecut a reuşit rezultate notabile la selecţionatele de juniori, ultima oară în 2011, când a ajuns cu naţionala U17 la CE. Echipa U14 se va reuni, la Buftea, pe 17 septembrie, iar printre jucătorii convocaţi se află şi Nicholas Popescu, fiul lui Gică Popescu.

Nicholas Popescu a fost chemat la lot după ce a participat la o tabără de selecţie organizată la Tărlungeni, unde au mai fost prezenţi 140 de tineri fotbalişti. Fiul lui Gică Popescu joacă pe postul de mijlocaş central şi evoluează la centrul de copii şi juniori al clubului FC Voluntari. Cei 22 de convocaţi vor participa la un stagiu de pregătire în perioada 17-23 septembrie. În luna noiembrie, echipa naţională U14 va juca două meciuri de pregătire, în deplasare, cu echipa de juniori a Moldovei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nicholas Popescu. “Aş vrea să ajung la FC Barcelona”

Nicholas Popescu a jucat şi la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, acesta ajungând acolo în toamna lui 2015. Fiul lui Gică Popescu are 14 ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 2 ianuarie. Recent, fostul fotbalist de la FC Barcelona sau Galatasaray a vorbit despre fiul său.

“Băiatul e bolnav de fotbal, are şi talent, dar dacă la şcoală ia vreo notă mică, nu-l mai las în ziua respectivă la antrenament”, a declarat Gică Popescu acum ceva timp. “Eu zic c-am jucat foarte bine, fizic am fost cam slăbuţ. Aş vrea să joc la Viitorul, să debutez şi după aceea să plec în străinătate. Barcelona este visul meu”, declara Nicolas Popescu după tabăra de selecţie de la Tărlungeni.