Fotbal intern

Nicolas Popescu îi calcă pe urme mult mai celebrului său tată. La ce echipă ar putea ajunge fiul fostului internațional

09.06.2020 | 16:00
Nicolas Popescu ii calca pe urme mult mai celebrului sau tata La ce echipa ar putea ajunge fiul fostului international
Fiul fostului mare internațional Gică Popescu, Nicolas Popescu, este foarte aproape să îi calcă pe urme mult mai celebrului său tată. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fiul fostului mare internațional Gică Popescu, Nicolas Popescu, este foarte aproape să îi calce pe urme mult mai celebrului său tată.

Nicolas Popescu îi calcă pe urme mult mai celebrului său tată

Conform prosport.ro, Nicolas Popescu ar putea ajunge din sezonul viitor în curtea clubului PSV Eindhoven, călcând pe urmele tatălui său, care a făcut istorie la gruparea olandeză.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Gică Popescu a împlinit 17 ani la începutul anului și în ciuda faptului că nu a debutat la echipa mare la FC Viitorul a intrat în atenția scouterilor de la PSV Eindhoven, care l-au urmărit la naționalele de juniori.

În urmă cu un an, Nicolas Popescu a cucerit primul său trofeu important din carieră: Liga Elitelor cu FC Viitorul U17. Fiul lui Gică Popescu evoluează pe postul de mijlocaș defensiv.

ADVERTISEMENT

E puțin probabil ca Hagi să se despartă de trei puști de mare viitor

Mai mult, pe lângă Nicolas Popescu, PSV Eindhoven mai este interesată de transferul a încă trei jucători de la FC Viitorul, olandezul Bradley de Nooijer și internaționalii români Louis Munteanu  și Alexi Pitu.

Oficialii lui PSV Eindhoven își doresc ca Bradley de Nooijer (25 de ani) să meargă direct la echipa de seniori, iar ceilalți trei români ar urma să fie cumpărați pentru a evolua mai întâi la echipele din ReserveLeague și Eredivisie U19.

ADVERTISEMENT

Dacă în ceea ce-l privește pe Bradley de Nooijer lucrurile s-ar putea rezolva favorabil în cazul în care oferta pentru el va fi una mulțumitoare, ceilalți trei este puțin probabil să plece de la Viitorul, mai ales că Gică Hagi nu pare dispus să vândă jucători care nu au confirmat încă pe plan intern.

Totuși, dintre cei trei puști, Nicolas Popescu are cele mai mari șanse să ajungă la PSV Eindhoven, ținând cont de faptul că tatăl său a jucat acolo. În plus, Gică Popescu i-ar putea cere prietenului său Hagi să-l lase pe fiul său să-și continue cariera în Olanda.

ADVERTISEMENT

FC Viitorul ar putea să mai piardă doi jucători importanți la finalul acestui sezon. În martie, FANATIK anunţa că Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt ţintele lui Gigi Becali, informaţie confirmată de patronul FCSB după trei luni.

ADVERTISEMENT