Fotbal intern

Nicolas Popescu l-a învins pe Ianis Hagi la teqball! Smiley a fost impresionat de prestația lor. Video

02.05.2020 | 14:04
Nicolas Popescu la invins pe Ianis Hagi la teqball Smiley a fost impresionat de prestatia lor Video
Nicolas Popescu l-a învins pe Ianis Hagi la teqball! Smiley a fost impresionat de prestația lor. Video. Sursă foto: ziuadeconstanta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și Nicolas Popescu s-au întrecut într-un duel aprig de teqball, câștigat de fiul lui Gică Popescu. Filmulețul a ajuns la Smiley, care l-a prezentat într-un live pe canalul său de Youtube.

Nicholas Popescu l-a învins pe Ianis Hagi la teqball

Într-un live pe canalul lui Smiley de Youtube, artistul a prezentat un filmuleț în care Ianis Hagi se duelează cu Nicolas Popescu la teqball, un sport practicat și de Neymar, Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au intrat în „arenă” pe imnul național, cu secvențe ale fanilor României în tribune. Nicholas l-a învins pe Ianis cu scorul de 5-4, iar la final a primit un premiu modic, și anume un dezinfectant.

„Felicitări pentru victorie, cum te simți?”, a fost replica lui Ianis, care s-a transpus în rolul de reporter.

ADVERTISEMENT

„Ma simt onorat pentru că am primit acest premiu special, care este foarte greu de găsit în zilele de astăzi. Sunt foarte bucuros și mulțumesc din suflet”, a spus Nicolas Popescu.

„Felicitări încă o dată băieți! Ați fost minunați. E prima dată când am văzut așa ceva, știu că nu v-a fost ușor cu filmatul, dar vă mulțumesc din nou, sunteți niște băieți minunați și vă doresc succes, pentru că știu că o să ajungeți în locuri interesante”, a exclamat Smiley.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, aproape de un transfer definitiv la Rangers

Ianis Hagi este din nou aproape de un transfer definitiv la Rangers, Michael Beale, antrenorul secund al echipei, a făcut anunțul în privința mijlocașului român: Avem opțiunea să-l cumpărăm. Ianis este la noi și vrea să rămână aici. Devine un om în toată firea, este un talent uriaș și are o tehnică grozavă.

Lovește mingea bine atât cu piciorul stâng, cât și cu dreptul și are capacitatea de a da pase. Are momente de magie! Se poate observa că este născut cu talent, are asta în sânge.

ADVERTISEMENT

Cred că în următorii doi sau trei ani – acum este puțin în spatele lui Ryan Kent și Joe Aribo – în doi ani vă dați seama unde va fi din punct de vedere fizic? Are un mental bun, vede pasele, înțelege tacticile și se descurcă bine cu mingea la picior”.

ADVERTISEMENT