Life

Nicole Cherry a spus, în sfârșit, adevărul! Ce operații estetice și-a făcut artista pentru a arăta așa cum își dorește

Nicole Cherry (23 de ani) a dezvăluit care sunt intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut până acum. Vedeta se numără printre femeile atente la felul în care arată.
23.06.2022 | 07:01
Nicole Cherry a spus in sfarsit adevarul Ce operatii estetice sia facut artista pentru a arata asa cum isi doreste
Ce operații estetice are Nicole Cherry. Artista nu s-a ferit să recunoască adevărul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a spus, în sfârșit, adevărul despre vizitele la medicul estetician! Îndrăgita artistă a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut pentru a arăta așa cum își dorește și pentru a se simți bine în propria piele.

Ce operații estetice are Nicole Cherry. Artista nu s-a ferit să recunoască adevărul

Nicole Cherry a recunoscut că are o intervenție la nivelul bustului. Dezvăluirea vedetei a venit la mai bine de un an de la procedură, operația estetică fiind realizată înainte de a rămâne însărcinată cu fiica sa, Anastasia.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, cântăreața se simte foarte bine și este mulțumită cu alegerea făcută pentru că nu fusese înzestrată de la Mama Natură, În plus, bruneta nu a exagerat cu o mărire foarte mare, dovadă că s-a observat schimbarea abia recent.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia.

ADVERTISEMENT

N-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta.

Mă simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a declarat cântăreața într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry, totul despre operații estetice

Nicole Cherry are o singură operație estetică, dar și o altă intervenție la nivelul feței. Artista a apelat la medicul estetician pentru o îmbunătățire care ține de gușa care o deranja destul de tare și pentru care a ales o procedură simplă.

Mai exact, vedeta și-a injectat o soluție care are rolul de a îndepărta grăsimea de sub bărbie, motiv pentru care a fost nevoită să meargă la mai multe ședinte. Intervenție a avut loc în 2019 și nu a fost una dureroasă.

ADVERTISEMENT