Life

Nicole Cherry a vorbit despre numele fiicei sale. Ce alte detalii despre sarcină a mai dat

Nicole Cherry a vorbit despre numele fiicei sale, dar și despre alte detalii legate de sarcină.
18.07.2021 | 20:21
Nicole Cherry a vorbit despre numele fiicei sale Ce alte detalii despre sarcina a mai dat
Nicole Cherry a vorbit despre numele fiicei sale. Ce alte detalii despre sarcină a mai dat. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cântăreața este însărcinată în cinci luni, iar cât de curând își va ține pentru prima dată în brațe micuța. Aceasta se gândește intens la numele pe care îl va purta aceasta.

De altfel, și fanii sunt curioși să afle cum își va numi tânăra de 22 de ani primul copil, așa că i-au adresat mai multe întrebări pe pagina sa oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a vorbit despre numele fiicei sale. Ce a anunțat în legătură cu acesta

Nicole Cherry a dezvăluit, pe Instagram, că aceasta nu s-a decis încă asupra numelui pe care îl va avea fetița, dar aceasta va face un anunț în acest sens cât de curând.

”Încă nu ne-am decis, o să vă anunțăm în curând. Promit!”, a scris Nicole Cherry. De asemenea, unul dintre fani a întrebat-o cum va naște și dacă va alege o cezariană.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit că nu s-a hotârât în privința acestui lucru, dar va face așa cum o va sfătui-o medicul ei și cum este mai bine pentru bebelușul său.

”Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine”, a mai răspuns artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry, dezvăluiri despre sarcină. Cum se simte gravidă în cinci luni

Fanii au mai întrebat-o pe Nicole Cherry și dacă a reușit să rămână gravidă repede sau nu, având în vedere că acesta a fost un copil dorit, pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață au vrut să îl aibă.

„Eu am fost unul dintre cazurile la care a funcționat din prima”, a dezvăluit artista.

Nicole Cherry și tatăl copilul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani, au anunțat că și-au dorit să devină părinți, după ce au apărut niște comentarii că artista a rămas însărcinată la o vârstă prea mică.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai vorbit și despre cum s-a simți în primele luni ale sarcinii. Aceasta a trecut printr-o perioadă mai grea, dar acum se simte foarte bine.

„În primele luni a fost groaznic pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor și acum, la cinci luni aproape, sunt vis”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: