Life

Nicole Cherry, anunțul pe care îl așteptau toți fanii. Ce nume va purta fetița artistei

Nicole Cherry a făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii. Artista a dezvăluit ce nume va purta fetița ei.
30.08.2021 | 19:11
Nicole Cherry anuntul pe care il asteptau toti fanii Ce nume va purta fetita artistei
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii. Tânăra cântăreață a dezvăluit ce nume va purta fetița ei, care se va naște peste câteva luni.

Artista are doar 22 de ani și este mai fericită ca niciodată. Ea și iubitul ei, Florin, vor deveni părinții unei fetițe. Nicole se află deja în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să-și țină fetița în brațe.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry, anunțul pe care îl așteptau toți fanii. Ce nume va purta fetița artistei

Nicole Cherry a făcut anunțul așteptat de toți fanii, și anume numele pe care îl va purta fetița ei și a lui Florin. În trei luni, frumoasa cântăreață va aduce pe lume primul ei copil, la doar 22 de ani.

Artista a declarat, în cadrul unui interviu, că nu a știut cum o va chema pe fetiță, dar apoi a visat numele. Nicole Cherry se gândește să o numească pe fiica ei „Anastasia” și a mai spus că a așteptat cu sufletul la gură să facă această dezvăluire.

ADVERTISEMENT

„Daaaaa! Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. (râde) Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă.

Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a declarat Nicole Cherry pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Fetița interpretei ar trebui să se nască la începutul lunii decembrie, chiar în perioada în care este și ziua ei de naștere.

„Haha! Ce tare! Forța Săgetătorilor. Și da, la începutul lunii decembrie ar trebui să nasc. Ce cadou mai frumos puteam să primesc?!”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a mai spus că nu a avut probleme foarte mari cu grețurile și cu oboseala, care au existat doar la începutul sarcinii. După aceea, tânăra cântăreață s-a simțit bine, iar în tot acest timp și-a continuat activitățile.

„La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet.

Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat.

La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta”, a mai declarat Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT