Life

Nicole Cherry are fetiță sau băiat? Artista a spus adevărul despre sexul bebelușului

Nicole Cherry a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Artista în vârstă de 22 de ani a încercat să nu dezvăluie totul din prima și abia acum spune ce poartă în pântece.
09.06.2021 | 23:52
Nicole Cherry are fetita sau baiat Artista a spus adevarul despre sexul bebelusului
Nicole Cherry are fetiță sau băiat? Artista a spus adevărul despre sexul bebelușului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă, în urmă cu puțin timp precizând și care este sexul bebelușului său. Dezvăluirea a fost una din care nu a lipsit animalul său de companie, o pisică.

Vedeta a anunțat că va aduce pe lume o fetiță pentru care are o listă întreagă de nume pregătită. În momentul de față are multe variante la care se gândește, cea mai bună opțiune urmând a fi aleasă înainte de marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry, totul despre sarcină. Cântăreața a spus ce poartă în pântece

„O să avem o cireșică”, este mesajul care însoțește imaginea publicată de Nicole Cherry pe rețelele de socializare. Din peisaj nu lipsește pisica solistei în vârstă de 22 de ani care are la gât o eșarfă pe care scrie „O să am o surioară”, semn că ședința a fost făcută ținând cont de cel mai mic detaliu.

Nicole Cherry și partenerul ei de viață, Florin Popa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Vedeta și-a dorit să devină mamă tânără, dar a ținut să adauge că bebelușul nu a fost programat sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

„Nu cred că există un moment anume în care îți dorești, o perioadă exactă. Cu siguranță, toate femeile își doresc să fie mame, este un sentiment înălțător. Dar momentul nu cred că ți-l alegi.

Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. La mine a fost undeva la mijloc, nici programat până la ultimul detaliu, nici întâmplare”, a spus Nicole Cherry pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta spune că nu se oprește aici pentru că își dorește cel puțin doi urmași. Cântăreața se gândește deja la al doilea copil, asta pentru că și ea are o soră mai mare decât ea. Diferența de vârstă dintre ele este de șase ani.

Carla, sora șatenei, locuiește în Londra, acolo unde lucrează ca make-up artist la un salon de înfrumusețare. Nicole Cherry este tare mândră de ea și mărturisește că este foarte bine că are o soră pe care o iubește din tot sufletul.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry și Florin Popa, poveste de dragoste ca-n povești

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de aproximativ 3 ani, tânărul în vârstă de 30 de ani recunoscând că a cunoscut-o pe vremea când artista avea 16 ani, prin prisma tatălui ei.

Locuiesc împreună de ceva vreme și sunt foarte fericiți, în ciuda faptului că este o diferență de 8 ani între ei. Povestea lor de dragoste este una ca-n povești, care în curând le va aduce încă un motiv de bucurie în plus.

„Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească.

Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a mărturisit la un moment dat Nicole Cherry, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT