Life

Nicole Cherry, detalii despre sarcină. Cum își va crește cântăreața fiica și cine o va ajuta

Nicole Cherry va deveni mamă pentru prima oară peste numai puțină vreme. Cântăreața în vârstă de 22 de ani se pregătește pentru a-și cunoaște fiica.
17.09.2021 | 16:05
Nicole Cherry detalii despre sarcina Cum isi va creste cantareata fiica si cine o va ajuta
ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă a oferit mai multe detalii despre sarcină, care evoluează foarte normal până acum, dar și cum își va crește copilul după ce va naște.

În plus, vedeta a dezvăluit cine este persoana care o va ajuta în primele luni după ce va deveni mamă, find vorba chiar de cea care a adus-o pe lume.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Nicole Cherry a precizat că se înțelege foarte bine și cu socrii, așadar, nu este exclus ca și familia din partea iubitului să fie de ajutor pe mai departe.

Nicole Cherry, o mamă relaxată. A dezvăluit cum se pregătește pentru naștere

Mai mult decât atât, artista a mai subliniat faptul că micuța nu va avea propria cameră pentru că va dormi în dormitorul ei, de aceea nu sunt multe de amenajat.

ADVERTISEMENT

„Vom alege un pătuț, pături, lumini care să se armonizeze cu designul dormitorului meu și al lui Florin, pentru că, în primii doi ani, cam așa, fetița noastră va sta în aceeași cameră cu noi. 

Oricum, este un proces pe care abia îl aștept, sunt genul de persoană organizată, atentă la detalii, mă duc să văd exact materialele, să văd produsele. Evident că am făcut o listă de produse, pentru că nu vreau să lipsească nimic. 

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, mama mea este printre cei vizați. (râde). În plus, chiar își dorește asta și abia așteaptă. Planuri în privința creșterii nu ne-am făcut.

Ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu ea, să ne implicăm activ în dezvoltarea și educația ei, să îi vedem primii pași, să-i auzim prima gângurire, primul cuvânt. Vai, ce emoții”, a declarat Nicole Cherry pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry, totul despre naștere. Ce opțiune a ales vedeta

Cântăreața se bucură de o stare foarte bună și chiar este relaxată de când a aflat că este însărcinată. Tânăra nu se stresează prea tare și încearcă să-și vadă de cursul normal al vieții.

Frumoasa brunetă este pe mâini bune și legat de sănătate, de aceea până în momentul de față nu s-a decis dacă va naște natural sau prin cezariană.

Nicole Cherry nu are nicio temere, ci numai gânduri pozitive. Este atentă la tot ce face și se bucură de sprijinul iubitului ei, Florin Popa.

ADVERTISEMENT