Life

Nicole Cherry, dezvăluiri despre iubit. Cum și-a cunoscut partenerul de viață

14.10.2020 | 13:43
Nicole Cherry dezvaluiri despre iubit Cum sia cunoscut partenerul de viata
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un băiat mai mare cu 8 ani decât ea. Cântăreața care a debutat pe scena muzicală la vârsta de 14 ani este în culmea fericirii alături de Florin Popa despre care nu ezită să le vorbească fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 2 ani, artista fiind de părere că totul s-a întâmplat cu un motiv. S-au cunoscut în urmă cu foarte mulți ani, puțină lume știind că cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl artistei, George Ghinea.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață a mărturisit că actualul iubit o plăcea de foarte mult timp, însă legătura amoroasă avea să înceapă abia mai târziu. Asta pentru că Nicole Cherry este o fire mai „inabordabilă”, diferența de vârstă dintre ei nefiind un impediment.

Nicole Cherry, declarații despre partenerul ei de viață, Florin Popa

Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată.

ADVERTISEMENT

Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani.

M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească.

ADVERTISEMENT

Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea… Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a dezvăluit Nicole Cherry, informează ciao.ro.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a mărturisit că relația de dragoste nu este una perfectă, dar este bazată pe respect, iubire și echilibru. Artista încearcă să se mențină cu picioarele pe pământ și spune că nu este genul de persoană care să se vadă zilnic cu jumătatea sa.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry este conștientă că bărbații se maturizează mai târziu, acesta fiind și motivul pentru care ia lucrurile treptat în povestea de dragoste cu Florin Popa despre care are numai cuvinte de laudă. Băiatul are o afacere proprie și este independent din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT