Life

Nicole Cherry și Florin Popa, imagine de milioane. Cum au apărut alături de fiica lor, Anastasia

Nicole Cherry (22 de ani) a devenit mama unei fetițe, iar acum vedeta a ajuns acasă cu cea mică. Cântăreața și iubitul ei, Florin Popa sunt în culmea fericirii.
01.12.2021 | 09:09
Nicole Cherry si Florin Popa imagine de milioane Cum au aparut alaturi de fiica lor Anastasia
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și logodnicul au distribuit o imagine de milioane cu primul lor copil, care a primit la naștere numele de Anastasia.

Cei doi parteneri de viață sunt topiți după cea mică, după cum se poate observa din fotografiile postate în mediul online. Nicole Cherry și micuța sunt acum în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Florin Popa, iubitul cântăreței a avut grijă să le primească după externare cu baloane, flori și foarte multă voie bună. Fericirea li se citește pe chip celor doi părinți.

Nicole Cherry, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum s-a fotografiat vedeta alături de Florin Popa

Nicole Cherry și Florin Popa au fost surprinși într-o imagine demnă de un album de familie. Frumoasa brunetă o hrănește pe Anastasia cu biberonul, în timp ce logodnicul vedetei o ține în brațe.

ADVERTISEMENT

Amândoi o privesc cu multă iubire și împlinire pe cea mică, mai ales că fetița a fost dorită de cei doi. Oarecum a fost programată de părinți.

Cântăreața și-a îndeplinit visul de a deveni o mamă tânără, iar acum se bucură de toate momentele unice și frumoase alături de fiica sa.

ADVERTISEMENT
Nicole Cherry, logodnicul și fiica lor
Nicole Cherry, logodnicul și fiica lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Nicole Cherry, în culmea fericirii de când e mamă

„E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos!

Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe.

Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a scris Nicole Cherry pe Instagram la scurt timp după ce a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă a dezvăluit și cum a ales numele micuței. Vedeta a așteptat până aproape de termenul nașterii și abia atunci a spus la ce prenume s-a oprit.

Anastasia este numele care i-a apărut solistei în vis și care se potrivește de minune cu cel de Popa, așa cum îl cheamă pe logodnicul ei.

ADVERTISEMENT