Life

Nicole Cherry, în ținute mult prea provocatoare pentru Instagram – Foto

14.07.2020 | 14:53
Nicole Cherry in tinute mult prea provocatoare pentru Instagram  Foto
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry profită de vremea frumoasă și merge la plajă non stop, mai ales că profesional a lăsat-o mai moale din cauza restricțiilor coronavirus.

Artista își înnebunește prietenii virtuali cu imagini în costume de baie și rochii mulate.

Vedeta petrece mult timp și alături de iubitul ei, pe care îl mai postează din când în când pe Instagrm.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry, periculos de provocatoare pe Instagram

Cântăreața are o relație de doi ani cu un bărbat mai mare cu 8 ani decât ea, însă vârsta nu este o problemă, mai ales că partenerul ei de viață este mai matur și gestionează altfel situațiile de gelozie.

Culmea este că cel care i-a cuplat pe cei doi a fost tocmai tatăl artistei, care se înțelege foarte bine cu acesta. Nicole Cherry este o tânără independentă, iar la 21 de ani are cam tot ce își poate dori o artistă în ascensiune.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV pozează provocator pe Instagram, însă e chiar încurajată de iubitul ei și nu îi interzice pozele în care apare îmbrăcată mai sumar. Cei doi locuiesc de ceva timp împreună și pare că relația merge în direcția care trebuie.

View this post on Instagram

Vamos a la playa

A post shared by Nicole ? (@nicolecherry) on

Celebră de la 14 ani

Nicole Cherry s-a lansat cu muzica reggae și pop. Ea devenit celebră după ce a lansat piesa Memories, pe care a lansat-o la 14 ani. Tânăra are o voce excepțională și a muncit foarte mult până să devină celebră. Ea a declarat că drumul său spre celebritate nu a fost ușor. „ Eu mi-am dorit de mult timp, înainte am mai încercat, toată lumea îmi spunea că sunt mică, sunt mică, voiam să depășesc chestia asta. În America se putea și la noi nu. Și am reușit până la urmă.

ADVERTISEMENT

După părerea mea nu conta, eu voiam să cânt și atâta tot și oamenii să-mi asculte muzica. Chiar înainte de ‘Memories’, nu se mai întâmpla nimic, mă chinuiam să mă vadă cineva, eram cu moralul la pământ.” ,  a mărturisit ea, la un moment dat.

În urmă cu un an, cântăreața și-a pus implanturi mamare și a declarat că nu era prea fericită cu felul în care arăta și a simțit nevoia de o schimbare în acest sens.

ADVERTISEMENT