Life
notix pixel id

Nicole Cherry și Florin Popa, dragoste la prima vedere. Cum a decurs prima întâlnire dintre ei

Nicole Cherry (22 de ani) se pregătește să devină mamă pentru prima oară, însă fanii încă au curiozități legat de partenerul de viață, pe numele lui Florin Popa.
25.11.2021 | 16:00
Nicole Cherry și Florin Popa, dragoste la prima vedere. Cum a decurs prima întâlnire dintre ei
Nicole Cherry a descris prima întâlnire cu iubitul ei. Ce i-a plăcut vedetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață formează un cuplu cu tânărul om de afaceri de câțiva ani, dar cu toate astea nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el.

Frumoasa brunetă și Florin Popa se știu de mici, doar că primele scântei amoroase au apărut abia mai târziu. Vedeta a povestit cum l-a cunoscut și cum și-a dat seama că îl place.

Prima întâlnire nu mai este niciun secret de acum. Nicole Cherry a dezvăluit cum s-au petrecut lucrurile, dar și cum s-a comportat iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a descris prima întâlnire cu iubitul ei. Ce i-a plăcut vedetei

Nicole Cherry și Florin Popa s-au întâlnit prin intermediul tatălui solistei pe când aceasta avea numai 16 ani. Tânărul o făcea să râdă, lucru pe care artista l-a căutat mai târziu.

„Prima întâlnire a fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el.

ADVERTISEMENT

Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el.

Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut.

ADVERTISEMENT

Dacă te referi la prima întâlnire romantică (râde), a fost perfect, fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete”, a povestit cântăreața pentru revista viva.ro.

Nicole Cherry, atrasă de calitățile partenerului ei de viață, Florin Popa

Viitoarea mămică are numai cuvinte de laudă despre iubitul ei, alături de care s-a mutat după numai un an de relație. Povestea lor de dragoste durează deja de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Sinceritatea, amuzamentul și naturalețea sunt calitățile pe care le-a plăcut artista la Florin Popa, dar nu înainte de a observa trăsăturile fizice.

Tânărul în vârstă de 30 de ani este o fire romantică, dar în același timp pragmatică, Nicole Cherry precizând că are parte de foarte multe surprize din partea partenerului ei de viață.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri