Life

Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi: „Pur și simplu vom spune DA!”

Nicole Cherry a dezvăluit că se va căsători cu iubitul său în aceeași zi în care o vor boteza pe fetița lor. Cântăreața a mărturisit că va fi o petrecere mare, cu mulți invitați.
06.04.2022 | 20:04
Nicole Cherry nunta si botez in aceeasi zi Pur si simplu vom spune DA
Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi: „Pur și simplu vom spune DA!”. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a dezvăluit că va face și nunta, dar și botezul fiicei sale în aceeași zi. Cântăreața a dezvăluit și că vor veni mulți invitați la această petrecere.

Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi. Dezvăluiri despre marele eveniment

Nicole Cherry și iubitul ei au decis să își organizeze și nunta în aceeași zi cu botezul fiicei lor. Vedeta a mărturisit pentru Wowbiz că vor fi mulți invitați la acest eveniment, așa că a avut nevoie de ajutor pentru a-l putea organiza.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar ea a mărturisit că nu se aștepta să fie o listă atât de mare de invitați pentru evenimentul ce urmează să aibă loc în această primăvară.

„Am reușit să organizăm cât de cât botezul, am parte și de ajutor, recunosc. Nu aș fi putut să mă descurc singură, pentru că avem destul de mulți invitați, fiind și prima petrecere mare, ne-am dorit să avem toți oamenii pe care îi iubim alături de noi.

ADVERTISEMENT

E o listă foarte mare, chiar nu mă așteptam și ne-au și răspuns pozitiv mulți dintre ei”, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry se mărită! Artista a spus totul despre nunta cu Florin

Nicole Cherry a dezvăluit că petrecerea va fi una dublă, pentru că va avea loc și botezul Anastasiei, dar și cununia sa cu Florin Popa.

ADVERTISEMENT

Totuși, artista a mărturisit că vrea ca Anastasia să fie în centrul atenției de această dată, așa că ea și partenerul său de viață vor spune „Da” și o vor celebra pe fetița lor.

Petrecerea de nuntă a lui Nicole Cherry va avea loc la o dată ulterioară, a dezvăluit artista, care a devenit mamă în urmă cu patru luni.

ADVERTISEMENT

„Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor. Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi”, a mai declarat Nicole Cherry pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: