Life

Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă, după ce a anunțat sarcina. Când plănuiește să se mărite

Când se mărita Nicole Cherry cu iubitul său: „Probabil anul viitor vom face nunta”.
27.06.2021 | 16:12
Nicole Cherry primele declaratii despre nunta dupa ce a anuntat sarcina Cand planuieste sa se marite
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry a vorbit despre momentul în care se va căsători cu iubitul ei, Florin Popa. Cei doi vor deveni cât de curând părinți, așa că au început să discute și despre când vor ajunge în fața altarului.

Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă

Nicole Cherry nu se grăbește să se căsătorească cu iubitul său, alături de care va deveni mamă în această iarnă. Ea spune că lucrurile sunt deja oficiale între ei, având în vedere că urmează să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit pentru Ciao că poartă un inel dăruit de Florin Popa, dar nu este un inel de logodnă, ci doar unul simbolic pe care și-l dorea ea.

“Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja”, a spus Nicole Cherry.

ADVERTISEMENT

Când va îmbrăca Nicole Cherry rochia de mireasă

Totodată, Nicole Cherry a vorbit și despre copilul lor și a răspuns la o întrebare pe care i-a pus-o multă lume. Astfel, ea a lămurit lucrurile și a spus că ambii și-au dorit acest copil, care a fost unul planificat.

Conform spuselor sale, Nicole Cherry va îmbrăca rochia de mireasă, cel mai probabil, în anul 2022, pentru că nu se grăbește deloc, având în vedere restricțiile legate de pandemie.

ADVERTISEMENT

Ea a mai precizat că vrea o nuntă mare, fără vreun fel de reguli sau limitări, pentru a putea să petreacă în tihnă, alături de toți cei dragi ei.

„Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil.

ADVERTISEMENT

Noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre.

Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a mai declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry, de 22 de ani, și iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, au anunțat în urmă cu ceva timp că vor deveni părinți pentru prima dată. Ei sunt împreună de trei ani.

ADVERTISEMENT
Tags: