Life

Nicole Cherry, pusă la zid de fiul Corneliei Catanga, după ce a vorbit despre familia artistei într-un interviu: “Ești o glumă din punct de vedere muzical”

Fiul Corneliei Catanga a pus-o la zid pe Nicole Cherry, după ce tânăra cântăreață a vorbit despre familia regretatei interprete, în cadrul unui interviu.
30.01.2023 | 22:36
Nicole Cherry pusa la zid de fiul Corneliei Catanga dupa ce a vorbit despre familia artistei intrun interviu Esti o gluma din punct de vedere muzical
Nicole Cherry, criticată dur de Alexandru Pădureanu. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, a pus-o la zid pe Nicole Cherry. Artista a vorbit despre familia interpretei de muzică lăutărească, iar declarațiile ei l-au deranjat pe fiul acesteia.

Nicole Cherry, criticată dur de fiul Corneliei Catanga. Ce a spus Alexandru Pădureanu despre declarațiile artistei

Recent, Nicole Cherry a vorbit despre relația pe care o are cu familia Pădureanu. Tânăra artistă nu a fost prezentă la înmormântarea Corneliei Catanga, care s-a stins din viață la 63 de ani, răpusă de COVID-19, în martie 2021. În schimb, părinții vedetei au mers la tristul eveniment.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a declarat că îi pare rău că nu a mers la înmormântarea interpretei de muzică lăutărească. La momentul respectiv, vedeta abia a aflat că este însărcinată și se simțea rău. În plus, mama ei a îndemnat-o să rămână acasă.

Printre altele, Nicole Cherry a vorbit și despre relația cu familia Pădureanu, despre care a spus că nu e una tocmai apropiată, ci mai degrabă “rară”.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Nicole Cherry l-au deranjat foarte tare pe Alexandru Pădureanu, fiul regretatei Cornelia Catanga. Acesta a ținut să-i dea o replică tinerei cântărețe.

“A vorbit și despre ‘relația’ cu noi (familia Pădureanu – Catanga), despre care susține că nu a fost una profundă, ci una foarte rară și că, de când a ajuns ‘vedetă autohtonă’, noi ne dăm pe lângă ea și căutăm o ‘relație specială’.

ADVERTISEMENT

Deși delira și era foarte nesigură pe ceea ce încerca să spună.

Totodată, menționând și faptul că părinții ei aveau un magazin de bijuterii și că era o persoană cu un potențial, din punct de vedere material, foarte ridicat, și că părinții sunt niște persoane foarte importante!

Ceea ce este total neadevărat… Deoarece, adevărul este cu totul altul…

Bun! Nu a crescut în casă cu muzica, așa cum am crescut eu cu părinții mei, noi fiind niște oameni mult mai simpli, dar cu bunul Dumnezeu în inimile noastre.

ADVERTISEMENT

Aș ruga-o, într-un mod foarte respectuos, să nu mai pomenească de familia mea Catanga-Pădureanu, ea ajungând o ‘vedetă’ recunoscută.

S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei”, a declarat Alexandru Pădureanu pentru playtech.ro.

Alexandru Pădureanu, părere sinceră despre muzica lui Nicole Cherry

În cadrul aceluiași interviu, fiul regretatei artiste de muzică lăutărească a vorbit și despre cariera muzicală a actriței din filmul Romina, VTM.

Alexandru Pădureanu consideră că Nicole Cherry este “un produs extrem de ieftin” și că melodiile sale sunt mai mult comerciale, comparându-le cu manelele.

În plus, artistul consideră că Nicole Cherry a avut noroc să ajungă atât de cunoscută în industria muzicală.

“Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele.

Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o ‘glumă’ din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician!

Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine. Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician.

Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate.”, a adăugat Alexandru Pădureanu.

Alexandru Pădureanu a ținut să precizeze că regretata sa mamă, Cornelia Catanga, este unică în muzica lăutărească românească.

De altfel, artistul l-a menționat și pe tatăl său, Aurel Pădureanu, care are în spate o vastă carieră muzicală.

Alexandru Pădureanu nu vrea ca Nicole Cherry să se compare cu el și cu părinții săi. Acesta a îndemnat-o pe vedetă să fie mai atentă atunci când dă interviuri.

ADVERTISEMENT
Tags: