Life

Nicole Cherry, răspuns tranșant. A fost criticată de admiratori. De la ce a pornit totul

Nicole Cherry s-a enervat și a avut un răspuns tranșant pentru toți admiratorii care au criticat-o. Totul a pornit de la o fotografie în care micuța Anastasia este hrănită cu biberonul.
01.12.2021 | 18:35
Nicole Cherry raspuns transant A fost criticata de admiratori De la ce a pornit totul
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Au devenit părinți, iar vestea a fost dată chiar de artistă pe conturile de socializare.

L-a doar câteva zile, Nicole Cherry s-a înfuriat din cauza unor comentarii și a răbufnit.

Nicole Cherry, răspuns tranșant. A fost criticată de admiratori. De la ce a pornit totul

Nicole Cherry a devenit mămică în urmă cu câteva zile. Ieri, a fost externată din maternitate și a dus-o pe micuța Anastasia acasă. Cei doi părinți sunt extrem de fericiți și au postat mai multe fotografii pe conturile de socializare. Imediat fanii au reacționat și au felicitat-o. Se pare totuși, că au fost și unii care au supărat-o destul de tare pe cântăreață.

Aceasta a postat o poză în care o hrănește pe micuță cu biberonul. Azi, Nicole Cherry a făcut o nouă postare în care apare alăptându-și fetița, iar mesajul pe care l-a transmis a fost:

ADVERTISEMENT

“Calmați-vă cu sânul! Calmați-vă, vă rog. Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!”.

Nicole Cherry și Anastasia
Nicole Cherry și Anastasia

Ce spunea Nicole Cherry după ce a devenit mămică

Nicole Cherry și-a îndeplinit cel mai mare vis. A devenit o mămică tânără. Aceasta a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, sâmbătă seara. Și-a anunțat și fanii cu un mesaj scurt. “A venit prințesa.”

În urmă cu doar câteva zile, cântăreața anunțase ce nume va purta fetița, dar și cum l-a ales. Nicole Cherry a fost o mămică extrem de grijulie și i-a pregătit din timp camera fetiței.

ADVERTISEMENT

“Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa.

Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Bruneta și iubitul ei au postat mai multe fotografii de colecție făcute în momentul în care au adus-o pe fetiță acasă, iar  Nicole Cherry a făcut și primele declarații.

“E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos!

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a scris bruneta pe Instagram.

ADVERTISEMENT