Life

Nicole Cherry s-a tuns. Cum arată artista după ce a renunțat la părul lung: ”2022 vine cu multe schimbări”. Foto

Nicole Cherry a apelat la o schimbare radicală de look. Artista s-a tuns, iar apoi le-a arătat fanilor cum arată după ce a renunțat la părul lung. Internauții au rămas plăcut surprinși. 
25.01.2022 | 23:36
Nicole Cherry sa tuns Cum arata artista dupa ce a renuntat la parul lung 2022 vine cu multe schimbari Foto
Nicole Cherry, schimbare radicală de look. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry nu mai arată deloc așa cum o știa o țară întreagă. Tânăra mămică a început anul 2022 cu o schimbare care a transformat-o radical.

Nicole Cherry s-a tuns bob

Deși niciodată de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, artista nu s-a lăsat pe mâna specialiștilor în ceea ce privește coafura sa, acum a decis să facă și acest pas.

ADVERTISEMENT

Mamă fiind, Nicole Cherry și-a dorit să adopte un look nou, unul care să o maturizeze și astfel a renunțat la părul lung, optând pentru un bob mediu.

În urma deciziei pe care a luat-o, pesemne fără să știe nimeni din familie, Nicole Cherry a ținut să îi ceară scuze mamei sale. Se prea poate că cea care a adus-o pe lume să nu fie o mare fană a părului scurt, tabară din care, de acum încolo, o să facă parte și fiica sa.

ADVERTISEMENT

”Emoțiile sunt imense”

”Pe această cale vreau să îmi cer scuze față de mama. Emoțiile sunt imense. Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată! 2022 vine cu multe schimbări”, a spus Nicole Cherry înainte de a se lăsa pe mâna specialistului.

Nicole Cherry îmbrăcată în negru, cu părul scurt
Nicole Cherry și-a schimbat tunsoarea. Sursă foto: Instagram

 

”S-a dus (n.r. părul lung), este real, nu este perucă”, a adăugat artista după ce tunsoarea a fost gata.

ADVERTISEMENT

După ce și-a tăiat părul,  Nicole Cherry a completat transformarea și cu un machiaj de gală, apoi a îmbrăcat o ținută foarte sumară, cu vedere la bustul generos.

Fanii au apreciat schimbarea artistei

Totul a fost pentru o mini ședință foto prin care să își etaleze noul look. Imagine pe care cei care fac parte din comunitatea sa online, deloc puțini la număr, au apreciat-o în număr foarte mare.

ADVERTISEMENT

Pe lângă zecile de mii de like-uri și comentariile internauților au fost pe măsură. Cele mai multe dintre ele fiind unele prin care admiratorii au aplaudat-o pentru alegerea făcută.

”Ești superbă”, ”Îți stă super bine”, ”O mămică frumoasă”, ”Perfectă”, ”Cât de matură de face tunsoarea asta”, sunt doar câteva dintre sutele de reacții pe care fanii le-au avut la fotografia pe care artista a postat-o și în care apare cu un nou look.

În replică, văzând că decizia de a-și schimba imaginea a fost una de bun augur, Nicole Cherry a ținut să le mulțumească printr-un mesaj scurt admiratorilor săi.

”Vă mulțumesc, mă bucur că vă place noul look”, a fost replica artistei.

ADVERTISEMENT