Life

Nicole Cherry și-a spart capul. Artista le-a dezvăluit totul urmăritorilor săi: „Nu, nu sunt Harry Potter”

Nicole Cherry a avut un mic accident în urma căruia și-a spart capul. Artista le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum s-a petrecut totul.
15.09.2022 | 18:55
Nicole Cherry sia spart capul Artista lea dezvaluit totul urmaritorilor sai Nu nu sunt Harry Potter
Nicole Cherry și-a spart capul. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online ca și-a spart capul. Vedeta a mărturisit ca lovitura a fost una dureroasă.

Nicole Cherry și-a spart capul. Vedeta a povestit cum s-a întâmplat

Nicole Cherry este o mămică activă. Chiar dacă a născut în urmă cu câteva luni, artista nu a luat deloc pauză de la muncă.

ADVERTISEMENT

Lansează piese, filmează clipuri ș recent chiar a fost nașa băiețelului Larisei Udilă, fosta concurentă Bravo, ai stil!, astfel, viața cântăreței se desfășoară într-o continuă agitație.

Grăbită să facă atâtea activități, Nicole Cherry mai are parte și de accidente. Ea le-a povestit urmăritorilor din mediul online că nu și-a început prea bine ziua.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a lovit atât de tare încât și-a spart capul și a susținut că doar amintirea momentului respectiv o face să aibă dureri și mai mari.

„Nu, nu sunt Harry Potter! Am dat cu capul ca lumea. Am început în forță dimineața asta. Mă rog, trecem peste asta că mă gândesc și mă doare mai rău”, a spus Nicole Cherry, citată de SpyNews. 

ADVERTISEMENT

Cine o ajută pe Nicole Cherry să o crească pe fiica sa

Nicole Cherry este de părere că a reușit să se gestioneze foarte bine situația și s-a acomodat rapid cu rolul de mamă. De când a venit pe lume Anastasia, micuța este o prioritate în viața artistei.

Totuși, Nicole nu este nevoită să se descurce de una singura. Se bucură de susținerea familiei, mai ales a mamei sale, dar și a soțului, Florin Popa.

ADVERTISEMENT

Artista a mărturisit că, până acum, nu a ratat niciun moment important din viața copilului său, cu toate că nu și-a neglijat nici cariera.

„Eu zic că mă descurc destul de bine, având în vedere că o am pe mama, care mă ajută extraordinar de mult cu fetița.

La fel și Florin, este un tată prezent în viața ei și am reușit până acum foarte bine să împac și cariera, dar și viața de mămică, și să fiu prezentă și în toate momentele importante pe care Anastasia le are și să o ajut să crească frumos”, a declarat Nicole Cherry pentru Viva.

ADVERTISEMENT
Tags: