Life

Nicole Cherry și J Balvin au încins internetul. Cum au apărut cei doi artiști

Nicole Cherry și-a încântat fanii cu un moment special alături de J Balvin, cântărețul columbian care a ajuns în România pentru a performa la festivalul UNTOLD.
08.08.2022 | 18:49
Nicole Cherry si J Balvin au incins internetul Cum au aparut cei doi artisti
Nicole Cherry, moment special alături de J Balvin. Cum s-au filmat artiștii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au încins Internetul după ce au apărut împreună într-o filmare de pe TikTok. Vedetele s-au întâlnit în backstage-ul evenimentului din Cluj-Napoca, unde nu au ezitat să recreeze un moment unic și special.

Nicole Cherry, moment special alături de J Balvin. Cum s-au filmat artiștii

Nicole Cherry și J Balvin s-au filmat în timp ce dansează pe piesa Déjame Revisarte el Celular 2, interpretată de cântăreța Ingrid Laien în colaborare cu Los Del Fino. Cei doi artiști simulează o ceartă între îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Filmarea a încins Internetul și i-a făcut pe internauți să reacționeze, mai ales că nu este pentru prima oară când frumoasa brunetă și muzicianul argentinian demonstrează că se cunosc și chiar sunt apropiați de circa 8 ani.

„Îmi place foarte mult duetul cu J Balvin, sper să faceți o melodie împreună, vă iubesc pe amândoi”, „Ai rupt trendul asta”, „Regina acestui trend” sau „Hahahaha ce tare, ador”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de cântăreață pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a realizat și un videoclip de una dintre piesele cântate de cântărețul de peste hotare, care nu a rămas indiferent. J Balvin a repostat filmarea pe pagina personală de Instagram. Ulterior, Nicole Cherry și-a anunțat fanii de această întâmplare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry și J Blavin, prieteni apropiați de 8 ani

Nicole Cherry nu este la prima întâlnire cu J Balvin pe care-l știe de la începutul carierei muzicale. Cei doi cântăreți păstrează legătura și sunt foarte apropiați. În plus, artistul columbian i-a scris inclusiv când și-a schimbat numărul de telefon.

ADVERTISEMENT

„Ce m-a șocat pe mine la Balvin a fost că atunci când și-a schimbat numărul de telefon, când avea deja colaborarea cu Beyonce, a ținut să-mi scrie că l-a schimbat. Am numărul lui de la începuturi, când m-am întâlnit cu el.

 De abia mă lansasem și tot atunci se lansase și el cu Tranquila. Atunci m-am întâlnit cu el și ulterior am mai discutat. De exemplu, i-am cerut un filmuleț de ziua lui Florin, îl am și acum”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT