Life

Nicole Cherry a lansat ultima melodie înainte să nască. ”E cadoul meu pentru voi!” VIDEO

Cântăreața Nicole Cherry a lansat un nou proiect muzical cu puțin timp înainte să nască. Artista a mărturisit că videoclipul piesei a fost filmat chiar în ultima lună de sarcină.
19.11.2021 | 18:38
Nicole Cherry a lansat ultima melodie inainte sa nasca E cadoul meu pentru voi VIDEO
Nicole Cherry în videoclipul ultimei sale melodii. Sursa: Youtube
ADVERTISEMENT

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Nicole Cherry a lansat o melodie nouă, alături de Damian Drăghici și Cabron. Artista se bucură ca a putut filma videoclipul înainte să nască. Ea a declarat că acesta este cadoul ei pentru toți cei care o îndrăgesc și care îi ascultă muzica.

Nicole Cherry, videoclip în ultimul trimestru de sarcină

Nicole Cherry a lansat o piesă nouă, alături de Damian Drăghici și de Cabron. Melodia se numește „Mă întorc acasă” și are inspirație folclorică.

ADVERTISEMENT

Ea spune povestea miilor de români, nevoiți să plece în străinătate, cărora le lipsește țara natală și care își doresc să se reîntoarcă acasă.

Nicole a vorbit despre melodie și a declarat că aceasta i-a plăcut din primul moment în care a auzit-o. Cântăreața, care urmează să nască în curând, a mărturisit, într-un videoclip postat pe Instagram, că se bucură că a apucat să filmeze clipul înainte de venirea pe lume a Anastasiei.

ADVERTISEMENT

Artista le-a transmis tuturor celor care o urmăresc că „Mă întorc acasă” este cadoul său, de dinainte de naștere, pentru ei.

„E o piesă foarte frumoasă, superbă, mi-a plăcut din prima, de când am auzit-o. Mă bucur că am reușit să facem și cip, așa, pe ultima sută. E, cumva, un cadou înainte de naștere pentru voi.” , a spus Nicole Cherry pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nicole Cherry nu o să facă pauză muzicală după ce naște

Nicole Cherry a mărturisit că nu urmează să ia pauză de la cariera muzicală după ce naște, așa cum, probabil, unii oameni se așteptau.

Nicole Cherry
Nicole Cherry a filmat videoclipul piesei ”Mă întorc acasă” în ultimul trimestru de sarcină.
Sursa: Instagram

Cântăreața le-a promis celor care o îndrăgesc că nu va lipsi mult după ce va naștere. Ea nu are de gând să-și neglijeze cariera muzicală și i-a asigurat pe fani că vor auzi, în scurt timp, ce noi proiecte muzicale pregătește.

ADVERTISEMENT

„Imediat după (n.r naștere) o să mai auziți piese de la mine. Nu vă gândiți că intru în vreo pauză prea mare.”, a declarat viitoarea mămică.

„Mă întorc acasă”, o melodie apreciată de români

Melodia ”Mă întorc acasă” se bucură deja de aprecierea românilor. La puțin timp după publicarea pe Youtube, în secțiunea de comentarii, fanii cântăreței și-au exprimat aprecierea.

„Superb! Nu are nevoie de mai multe cuvinte.”, „M-ai făcut să plâng!”, sunt două dintre comentariile primite de Nicole Cherry. Ție cum ți se pare piesa?

ADVERTISEMENT