Sporturi

Nicole Scherzinger, devoratoare de sportivi. S-a iubit cu Lewis Hamilton şi Grigor Dimitrov, acum şi-a trecut pe listă şi un rugbist

06.07.2020 | 19:31
Nicole Scherzinger devoratoare de sportivi Sa iubit cu Lewis Hamilton si Grigor Dimitrov acum sia trecut pe lista si un rugbist
Cântăreața americană Nicole Scherzinger este o adevărată devoratoare de sportivi și după relațiile cu Lewis Hamilton și Grigor Dimitrov a trecut la un fost rugbist. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cântăreața americană Nicole Scherzinger este o adevărată devoratoare de sportivi și după relațiile cu Lewis Hamilton și Grigor Dimitrov a trecut la un fost rugbist.

În vârstă de 42 de ani, vedeta a trecut cu bine de despărțirea de tenismenul bulgar, alături de care a avut o relație extrem de fierbinte timp de trei ani.

ADVERTISEMENT

Anterior, frumoasa cântăreață s-a iubit timp de șapte ani cu marele campion de Formula 1 Lewis hamilton, dar relația lor s-a încheiat din cauza aventurilor starului britanic.

Devoratoarea de sportivi: Nicole Scherzinger se iubește cu un rugbist

Supranumită în Statele Unite ale Americii devoratoarea de sportivi, Nicole Scherzinger și-a găsit un nou partener din această lume. Este vorba de Thom Evans, fostul rugbist al echipelor London Wasps și Glasgow Warriors.

ADVERTISEMENT

Vedeta show-biz-ului american a fost surprinsă în ultimele zile alături de fostul sportiv, cu șapte ani mai tânăr decât ea. Aceştia nu s-au ferit să se afişeze, astfel că pozele cu cei doi au împânzit rețelele de socializare spre deliciul fanilor.

Cei doi și-au anunțat relația la începutul anului, apărând împreună la petrecerea de după gala Globurilor de Aur. Scânteia romantică între Nicole și Thom s-a aprins însă pe parcursul show-ului ”The X Factor: Celebrity”, unde ea joacă rolul de jurat, iar el a fost unul dintre concurenți.

ADVERTISEMENT

După ce s-a lăsat de rugby din cauza unei accidentări serioase, la numai 24 de ani, scoțianul s-a reprofilat, intrând în showbiz, cu numeroase prezențe în spectacole de televiziune.

În urmă cu ceva timp, Nicole Scherzinger a povestit că la 14 ani a suferit de bulimie şi că această boală a făcut-o să se simtă prizonieră în propriul corp şi că era nefericită şi neîncrezătoare. ”Întotdeauna au fost critică cu propriul meu corp, încă de la o vârstă fragedă”.

ADVERTISEMENT

”La 14 ani am început să alerg pentru a avea corpul pe care mi-l doream. Am crezut că trebuia să fiu mai slabă, iar coapsele mele trebuie să arate într-un anumit mod. Nu mi-am dat seama că sufăr de bulimie. Am avut lângă mine oameni care m-au ajutat”, a declarat artista.

ADVERTISEMENT