Life

Nicolela Pop de la Chefi la Cuțite, mesaj emoționant după eliminare. Ce i-a transmis lui Cătălin Scărlătescu

Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite a transmis un mesaj emoționant pentru Cătălin Scărlătescu după eliminare.
03.06.2021 | 08:10
Nicolela Pop de la Chefi la Cutite mesaj emotionant dupa eliminare Ce ia transmis lui Catalin Scarlatescu
ADVERTISEMENT

Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite a transmis un mesaj emoționant după ce a fost eliminată. Fosta concurentă a avut numai cuvinte de laudă pentru chef Cătălin Scărlătescu.

Blondina a făcut parte din echipa mov și a plecat acasă după ce farfuria ei a primit cel mai mic punctaj. Chef Scărlătescu a pierdut două persoane săptămâna aceasta, Andra Mihail și Nicoleta Pop.

ADVERTISEMENT

Nicolela Pop de la Chefi la Cuțite, mesaj emoționant după eliminare

Nicoleta Pop a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite. Fosta concurentă a ținut să-i arate aprecierea ei lui chef Scărlătescu.

Blondina din echipa mov a făcut senzație la audiții, iar eliminarea ei a fost un mare șoc pentru fani, dar și pentru coechipieri.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc, Cătălin Scărlătescu. Mulțumesc!”, a transmis Nicoleta Pop pe rețelele sociale.

Nicoleta le-a spus fanilor că visul ei cel mare a fost să ajungă în competiția de a Antena 1 și neapărat în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei a fost reprezentat de cuvintele frumoase pe care i le-a spus îndrăgitul chef după ce a aflat că va părăsi show-ul culinar.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare vis a fost să ajung în echipe și neapărat în cea a lui Cătălin Scărlătescu.

Au fost două momente deosebite pentru mine: florile primite în dar de la … de ziua mea și cuvintele pe care mi le-a spus chef după ce am fost eliminată (la televizor ați văzut doar foarte puțin)”, a mai spus Nicoleta Pop.

Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite
Nicoleta Pop, mesaj pentru Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Fosta concurentă a recunoscut că show-ul de la Antena 1 este foarte dificil, mai ales pentru amatori, dar este fericită că a avut ocazia să facă parte din el.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, prima reacție după eliminarea Nicoletei Pop

Cătălin Scărlătescu a fost devastat după ce a pierdut o concurentă importantă pentru echipa mov. Chiar dacă nu este bucătar, juratului îi pare rău că a părăsit competiția.

„Pleacă Nico, un concurent care tot sezonul ăsta a zâmbit. Nu a spus niciodată nu. Nu s-a enervat. A făcut tot timpul ce a trebuit să facă. A ajutat echipa, a împins cât a putut în felul ei, cum a înțeles ea bucătăria. 

Nu e un bucătar, dar e un concurent de care mă despart cu inima ruptă”, a declarat chef Scărlătesu după ce s-a dat verdictul.

Andra Mihail a plecat și ea de la Chefi la Cuțite în ediția de lun, 31 mai 2021. Fosta concurentă nu a fost supărată din cauza eliminării și este fericită că a ajuns până aici.

ADVERTISEMENT